Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019

Bart te Huur

Like what you see? Dat is goed nieuws :).

Ook goed nieuws - in dat geval - is dat ik, Maartje a.k.a. Bart (Bart is een bijnaam), als freelancer opdrachten aanneem op het gebied van reis- en modeproducties, en andere gerelateerde 'regelzaken' (bruiloft, bedrijfsuitje of -feest? consider it done). Werk dat ik doe voor o.a. de tijdschriften ELLE, Cosmopolitan, Harper's Bazaar (het produceren van zowel modeseries, als reispagina's, in tekst en beeld), Libelle (reis-/ lifestylepagina's), commerciële opdrachtgevers, en more to come. Ook zo'n klus? Kijk nog even op metMaartje.com voor de volledige informatie en stuur een mailtje op mail@metmaartje.com.

Maar ik ben ook verslingerd aan alles wat met trouwen te maken heeft (zelf getrouwd en zodoende bekend met het klappen van de zweep), maar dan wel op een verrassende, modische, eigentijdse manier. Vertellen daarover doe ik op Barts Bruiloft maar mij, en professionals en smaakmakers uit mijn netwerk, inhuren voor het organiseren/ meedenken/ stylen - van dat soort, van je bruiloft, vrijgezelle of soortgelijke fuif? Kan! Graag zelfs.

Barts-Boekje-BAQ-er Bart 1

BAQ-er BART:
Sterker nog: in BAQ-fiets vond ik dé match om van je trouwfeest de meest onvergetelijke ooit te maken. Want dat is natuurlijk wel de bedoeling. Zie Barts Boekje & BAQ-fiets als de ideale weddingplanners: je huurt het BAQ-Bart-duo in voor de catering-plus-alles-wat-je-wilt. Wat begint bij de locatie(huur) en ideeën daarover, catering (uiteraard), aankleding en styling van A tot Z en vooral ook voor de meest originele ideeën voor de meest onvergetelijke bruiloft in de sfeer die je van BAQ-fiets en Barts Boekje gewend bent; fun en funky en bovenal heel erg lekker. Hoe en wat en vooral: waarom jullie dat zou moeten willen, vertellen we graag persoonlijk. Neem vooral even contact met ons op.