Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 July 2019
  • 26-09-2017
  • Haarlem

Bijna open: Japans restaurant Konomi Haarlem

Bijna open: Japans restaurant Konomi Haarlem

De Paarlaarsteeg in Haarlem is een steegje waar je negen van de tien keer voorbij loopt. Waar je de steeg vindt? Tussen de Grote Houtstraat en de Koningstraat. Aangezien de kijkertjes in de Grote Houtstraat meer op de winkels zijn gericht dan op dat straatje vind je de spots daar niet zo snel. Maar ten eerste het is dus een handige doorsteker en ten tweede - let op - is het de plek waar Japans restaurant Konomi de deuren gaat openen.

Overdag gaat het bij Konomi Haarlem all about poké bowls zijn, en 's avonds wordt het uitgebreid (Japans) dineren. Goed om te weten? Dat bij Konomi de nadruk komt te liggen op de persoonlijke benadering, aha. Om het persoonlijk te houden: weinig zitplaatsen. Groot is de locatie niet dus wellicht is dit uit nood geboren - maakt niks uit, de benadering vinden we leuk. Konomi is nog in de verbouwfase dus nog even wachten geblazen. Restaurant Konomi

Liefs, Bloeme