Amsterdam, Amsterdamse Nieuwe

Cocktailbar & Restaurant Pigs & Punch Amsterdam

22/08/2017
Barts-Boekje-pigs & punch

Toeval bestaat niet. Want wat wil het ‘toeval’: net nu we helemaal ‘in to’ varkensvlees zijn (pulled pork! Schnitzels! Niet aan te slepen op Bart HQ), krijgen we het nieuws van een soon to be ‘pork heaven‘. Olé.

Moeten we wel nog even op wachten: pas in september (her)opent ‘the godfather’ (de woorden van het persbureau) van de Amsterdamse barindustrie Sergej Fokke zijn bar Mystique (hier op Barts Boekje nooit besproken, maar ze hebben een punt hoor, de mensen van het persbureau. En wij zijn ook only human) onder een nieuwe naam, met een nieuw concept. Wie wat waar? Juist: cocktailbar & restaurant Pigs & Punch. A.k.a. ‘pork heaven’.

Boy we like. Het plan is dat het varkensvlees van de Josper grill gaat komen, speciaalbier en punch on the side (vraagje beste Sergej: komt de punch ook in alcoholvrije variant? Want we komen er de laatste tijd achter dat Amsterdam best wat meer goede alcoholloze-adressen gebruiken mag). Op het menu pulled pork en sappige spareribs en alles wat daar tussen zit, zolang het maar van het varken komt.

Ook leuk: En nee, de zo geliefde cocktailbar Mystique is allerminst gesneuveld in de transformatie; alleen een ander jasje. En een nieuw concept dus (maar de ribs van Mystique zijn befaamd dus ook dat was een 1-2-tje). Afijn, see ya in september Pigs & Punch! Utrechtsestraat 30

Ook leuk