Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
19 May 2019
  • 31-12-2016
  • Den Haag

Cortenaer, Den Haag

Cortenaer, Den Haag

Nieuw in Den Haag, en wat een pand. Op het hoekje van de Anna Paulownastraat en Kortenaerkade (iets uit het centrum weliswaar maar een lekker wandelingetje richting Zeeheldenkwartier kan nooit kwaad) vind je Cortenaer, een groots pand met heerlijk veel ramen en dus heerlijk veel licht. Strak - doch gezellig - ingericht met mooie donkergroene banken aan de linkerkant van het pand en loungehoekjes als je binnenkomt rechts. De lange bar nodigt uit om aan te schuiven met een wijntje en te kiezen uit de vele snacks op de kaart. Gekruide kip, chorizo, palingkroketjes, manchego, worst van Brandt & Levie, truffel popcorn en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar buiten snacks heeft Cortenaer nog veel meer: ontbijt, lunch én diner. Met vanalles van kreeft tot kalfskotelet en rib eye tot vega pompoen spaghetti met cheddar. Lunchen kun je er onder andere met een spicy red neck hotdog inclusief jalapeño’s of een sandwich avocado (je denkt nu licht en groen maar deze heeft fikse parmezaanse kaas mayo, heads up).

Het personeel lijkt nog even te moeten wennen aan het grote pand, laat vaak nog even op zich wachten (en hun glimlach helaas ook), maar dat wijten we aan nieuwigheid. Bij Cortenaer genoeg ruimte om neer te dalen met je laptop, of lekker warm achter glas te genieten van een winterzonnetje. Strak pand, mooie kaart, kortom: fijne nieuwe aanwinst voor de stad, nu het personeel nog op diezelfde pagina. Cortenaer.