Ibiza

La Granja Ibiza

25/07/2016
Barts-Boekje-designhotel1

Als de Duitse club van Designhotels.com een ‘projectje’ aangaat, dan kun je er donder op zeggen dat het FANTASTISCH wordt. Dat deden ze al in Tulum, Mexico met het Papaya Palaya Project. Ze deden het op Mykonos, ze doen het in Brazilië en vanaf nu is het ook op Ibiza bal!

La Granja Ibiza heeft het logeerfeest en het is – oei – een members-only boerderij in het binnenland van het eiland. La Granja Ibiza is een project dat de club in het leven heeft geroepen samen met Friends of a Farmer (niet te verwarren met het gelijknamige restaurant in New York. Wel een aanrader overigens, maar dat terzijde), een club die zich inzet voor het behoud het ecosysteem van de ‘kunst’ van het telen van gewassen en dergelijke.

Barts-Boekje-designhotel2

De beeldschone plek is een eeuwenoude boerderij te midden van toen hectare land en citrusbomen waar designhotels.com en Friends of a Farmer leden kunnen verbouwen, yogalessen volgen, mediteren en meer van dat. En, let op: dagelijks zijn er therapeutische muzieklessen. Ha! Er zijn slechts 9 kamers in het hoofdgebouw, plus nog eens 2 kamers in een apart bijverblijf, alles rond het zwembad en – uiteraard – de keuken waar twee chefs lekkers van eigen land bereiden, alles geserveerd op de grote gemeenschappelijke tafel. Even member worden dus van Designhotels.com, sowieso een aanrader. La Granja Ibiza

Meer Ibiza? Dit is 14 x het ALLERbeste van het eiland, naar onze bescheiden mening: 14 x Ibiza

Ook leuk