Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 19-09-2017
  • Amsterdam, Amsterdam West, Nieuw

Nieuw: Mr Haz Tacobar Amsterdam

Nieuw: Mr Haz Tacobar Amsterdam

Mocht je denken dat het nu wel klaar is met alle Amsterdamse taco-bars, dan heb je het mooi mis! Taco-Galore tegenwoordig in de Nederlandse hoofdstad maar er was - zeker hartje Jordaan, absoluut nog ruimte voor een nieuw Mexicaans adres. De Egelantiersstraat (nummer 24) is het adres, Mr. Haz Tacobar de naam. 

Barts-Boekje-Mr Haz Taco

Een kleurrijke, 'urban' bar met verse culinaire taco's it is. Maar dat niet alleen: naast die taco goodness is er ook een grote liefde voor echt goede koffie, lokaal gebrand. En voor speciaalbieren van de tap, verse sapjes & cocktails, tequila en mescal. Alles bij Mr. Haz Tacobar.

We gaan snel testen of Mr Haz Tacobar in het rijtje top-taco zaken van Amsterdam thuishoort (vast!). Die lijst lees je hier: top 7 taco's Amsterdam

Ook fijn zijn de ruime openingstijden: Mr Haz Tacobar is iedere dag tot 1.00 uur open, op vrijdag en zaterdag tot 3.00