Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Nederland

Razmataz in een nieuw jasje

13/03/2018
barts-boekje- razmataz 1

In het rijtje all-time Amsterdam favourites: Razmataz. Een gouwe ouwe is het ook al wel want al weer negen jaar geleden streek deze zaak neer op het toen nog onbekende (wat betreft horeca) Hugo de Grootplein. Razmataz begon daar met een kleine zaak die de afgelopen jaren steeds een beetje groeide: eerst het ene buurpandje erbij, toen het andere. En inmiddels staat nummer 7 t/m 15 op de naam van Razmataz.

Na negen jaar vonden de eigenaren van Razmataz het wel weer eens tijd voor verandering. Of, zoals ze zelf zeggen, ‘was het tijd om hun passies te koppelen tot één bruisend geheel’. Daar hoort een nieuw jasje bij, u snapt. Een nieuw jasje met een compleet vernieuwd interieur plús een spiksplinternieuwe kaart.

Processed with VSCO with a6 preset

De witte muren hebben plaats gemaakt voor donkerblauw, de tegeltjes voor hout en het tafellinnen is verdwenen. En ja hoor, it works en niet zo’n klein beetje ook. Net zoals de nieuwe kaart – die valt erg goed in de groep.

Om echt even kennis te maken met deze vernieuwde-gouwe-ouwe (moet je doen) kun je de hele maand maart een vijfgangen menu bestellen voor de prijs van vier gangen – aanrader! – cadeautje van het vernieuwde Razmataz.

RAZ voor intimi. De deur staat zoals altijd zeven dagen per week open en je kunt óók nog steeds terecht voor de Zilte Zondagen en Chicks on Sunday. Gelukkig maar, we waren al bang… Volgens RAZ is dit nog maar het begin van heel veel mooi nieuws wat komen gaat. We like.

Hugo de Grootplein 7 – 15, Amsterdam

x Juliette

Ook leuk