Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 08-10-2017
  • Eindhoven

Wall Street Eindhoven

Wall Street Eindhoven

Niet lang meer en het is Dutch Design Week 2017. Van 20 t/m 29 oktober is het weer bal in de Brabantse lichtstad en hoewel er hier op deze site nog een inhoudelijke uiteenzetting van de do's en don't qua design volgt, mag deze sowieso alvast op je to do list: een hap en een drank bij Wall Street, een tijdelijke bar-met-restaurant op de Eindhovense Wal. Voor de gelegenheid omgedoopt tot, juist, Wall Street. Naar het thema van Dutch Design Week '17: 'Stretch'. Met dat thema wil de organisatie achter DDW zowel deelnemers als publiek stimuleren om zich in te spannen en zich buiten de comfort zone te wagen. Wat de mensen achter Wall Street vertalen naar de maakbare money maatschappij. En zodoende bedachten ze  'negen dagen muziek (en eten en drinken) ter meerdere glorie van onze verbondenheid en strijd tegen de verspreiding van hebzucht, een menselijke kwaliteit die ons allen zorgen baart'. Voila: Wall Street Eindhoven.

Barts-Boekje- the fat pony

 

Waarom we zeker weten dat het een feest gaat zijn? Omdat Wall Street door dezelfde lui bedacht en bestiert wordt als vorig jaar The Fat Pony, een al net zo tijdelijk restaurant dat alleen maar paardenvlees serveerde.

Wall Street, Stadhuisplein 6, Eindhoven