Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 June 2019
  • 08-09-2017
  • Amsterdam, Weekendtip

Zomerfair Haarlemmerstraat & Bistrot Neuf Amsterdam

Zomerfair Haarlemmerstraat & Bistrot Neuf Amsterdam

Euh ja, of 'Zomerfair' nu de juiste titel is met de weerverwachtingen in het vooruitzicht (regen, regen en nog meer regen) weten we niet. Hoewel het aan de andere kant een goed idee is om de zomer nog één keertje te faken tijdens Zomerfair Haarlemmerstraat 2017. Want als het met bakken uit de hemel komt, dat duik je toch gewoon Bistrot Neuf naar binnen? Daar is het namelijk feest (Bistro Neuf is een klassieker en je vind ons er geregeld, zeker ook dankzij de buren (het zijn dezelfde eigenaren) van Chabrol Wines, maar ik dwaal af).

Feest? Ja. Bistro Neuf bestaat 8 jaar en dat vieren ze tijdens (en er voor en er na) de zomerfait op de Haarlemmerstraat op zaterdag 9 en zondag 10 september. Bon plan. Vanaf een uurtje of 19 kun je aanschuiven voor en 8 (!!) gangen diner (want ze worden dus 8) waarin alle Neuf klassiekers van de afgelopen jaren voorbij zullen komen. Howyeah! Gepaard uiteraard met Chabrol's eigen favoriete wijnen. Wat wil een mensch nog meer. Hier schijnt de zon hoor! Wel even reserveren, dat spreekt voor zich.


Reserveren kan op http://www.bistrotneuf.nl/reserveren.php of +31 20 400 32 10. Haarlemmerstraat 9, Amsterdam