Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 13-04-2019
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Eten & drinken

5 x kaasfondue in Amsterdam

5 x kaasfondue in Amsterdam

You had us at kaas. Kaasfondue welteverstaan. Want och, wat is dat toch zalig. En de bank breekt er ook niet van. Ideaal om in het weekend eens een goeie avond voor te gaan zitten. Niet alleen gaan zitten hoor, maar vooral gaan eten. Thuis kan, maar nog leuker is het om de hort op te gaan. Naar zo'n plek waar je je al een week op verheugt. Gezellig met vrienden, wijntje (of twee) erbij. En dan dippen maar. Wat zijn dan de beste plekken om kaasfondue te eten in Amsterdam? Staat mooi op een rijtje. Ja, hieronder!

Wat zijn dan de beste plekken om kaasfondue te eten in Amsterdam? Staat mooi op een rijtje. Ja, hieronder!

Café Bern

Kaas dus. Er zijn zoveel soorten en zó veel kaasfondues die gewoon niet zo lekker zijn (lees plastic-achtig, buikpijn voor de rest van de week). Dat is niet het geval bij Café Bern. Hier krijg je kaasfondue zoals het hoort; gemaakt van Gruyère. Staat al 40 jaar op de kaart. Lekker houden zo, want smullen geblazen! Nog steeds dus.
www.cafebern.com

Fondue Oost

It's all in the name, zeggen ze dan wel. Zeggen wij dus ook. Het geldt zeker voor Fondue Oost. Wat je er kan eten? Fondue dus, in Amsterdam Oost. De keuze is beperkt. Maar (zeker maar) als je het bestelt heb je altijd wel een juiste keuze gemaakt. Ga je voor truffel fondue? Franse fondue? Kaasfondue met nachos? Kan je niet kiezen? Hebben we ook last van. Alle drie doen dan maar?
www.fondueoost.nl

Fondue & Fondue

It's all in de name bij de vorige tip. Kunnen we ook van deze zeggen, op de Overtoom te vinden. Fondue 2.0 dan wel: Fondue & Fondue. Want naast kaasfondue hebben ze ook vis fondue en vlees fondue! I-deaal als je met niet kaasfondue-lovers gaat eten. Hebben die ook een leuke avond.
www.fonduefondue.amsterdam 

Bistrot des Alpes

Waant u zich even in de Franse Alpen voor een avond. Is niet alleen een lekkere setting, is ook heerlijk eten. Eten uit de streek, met, jawel, kaasfondue! Ze hebben 'gewone' kaasfondue of kaasfondue met eekhoorntjesbrood. Kies met brood en/of met groenten. Aan tafel!
www.bistrot-des-alpes.nl

Maxwell

Ok, nog een laatste tip dan: Maxwell. Een restaurant in oost, waar je ook heel veel andere dingen op de kaart kan eten (gaan we het niet over hebben verder). Kaasfondue hebben ze dus ook. Mét de keuze uit wat extra's! Jawel, voeg blauwe kaas toe bijvoorbeeld. Mjam! Of ga voor een stukje kogelbiefstuk om in die kaas te dompelen. Dompel ALLES onder in die kaasfondue. Doe het!
www.maxwellcafe.nl

X Lieve