Nederland, Amsterdam11 april 2021, door Imara Milatz

All things Mochi in Amsterdam, is all we want

Nederland, Amsterdam, 11 april 2021, door Imara Milatz

All things Mochi in Amsterdam, is all we want

Het zou zomaar kunnen dat je het in alle geuren en (vooral) kleuren voorbij hebt zien komen. En het zou zomaar kunnen dat je het sindsdien niet helemaal meer uit je hoofd kan zetten (you're not alone in this one). All Things Mochi opende in the midst van een landelijke lockdown haar deuren aan de Amsterdamse Utrechtstestraat. Daar waar de fel roze en oranje posters voor de ramen ons al die tijd deden watertanden, is de tijd daar dat we eindelijk (al dan niet op afspraak) naar binnen kunnen. Zo geschiedde: All Things Mochi is... All we want?

All things mochi

All things mochi

Chrochet (jeweetwel, ‘gehaakt’-spul), franjes en kleur. Ben je op zoek naar dat, dan kan Mochi je niet teleurstellen. Sinds 2013 maakt All Things Mochi de mooiste embroidery kunstwerken voor in de kledingkast. Dat zijn acht kleurrijke jaren waarin Mochi ons meenam naar Palestina, Jaipur, Hongarije, Marokko, Spanje, India, Boedapest, Oezbekistan en Afrika, voordat de Mochi world tour tot een – sort of – eindstop kwam in ‘ons’ Amsterdam. 

Daar opende heel kort geleden de deuren van ‘s werelds eerste All Things Mochi store. Want na Dubai was het aan Amsterdam om de upcycled, vintage en brand new fashion stylo’s van Mochi tot leven te brengen. En dat lukt ze. Knappe prints, gehaakte kragen, giga broeken, jassen waar geen einde aan lijkt te komen (in a very good way) en jurken om nooit meer uit te willen doen. Tsja, wat willen we niet?

All Things Mochi