4 mei 2021, door Maartje

Astrology Art by Rock Your World x Cate Adriana

4 mei 2021, door Maartje

Astrology Art by Rock Your World x Cate Adriana

Wat doe je wanneer twee van je favoriete merken die op het eerste oog helemaal niks met elkaar te maken hebben, een pact sluiten? En het resultaat van dat pact - niet verrassend - beeldschoon is? Juist, dan klim je in de pen en dan zorg je dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte raken van deze heerlijke collab tussen selfcare label Rock Your World en kunstenares Cate Adriana.

De Nederlandse Hanneke, het brein achter Rock Your World en de al even Nederlandse Cate, sloegen de creatieve handen ineen en lanceren hun Astrology Art. Dat is zoals het klinkt: kunst van Cate vertaalt in jouw sterrenbeeld en, mocht je willen (wij zouden het doen) een persoonlijke lezing aan de hand van de stand van de sterren toen jij geboren werd. Interessant kunnen we je vertellen! En, niet onbelangrijk: het is het perfecte (moederdag)cadeau. Wel even het geboortetijdstip van de krijger achterhalen, maar dat moet te doen zijn, toch?

Over Rock Your World

Over Rock Your World

Selfcare, dé tool om 2020/2021 een beetje normaal door te komen. Om te groeien, om jezelf staande te houden of om gewoon lekker als excuus te gebruiken om een avondje alles en iedereen te negeren. De producten van Rock Your World helpen je daar bij. Fysieke tools zijn het. Rock Your World maakt sprays (zoals een heerlijke pillow spray – perfect om een avondje vroeg mee je nest in te duiken maar ook om standaard in je toilettas te hebben om zo elke hotelkamer een beetje als ‘thuis’ te laten voelen), body & bath oils en rollers met de kracht van essentiële oliën en kristallen om je momentje van zen power bij te zetten op het gebied waar jij het nodig hebt. De ‘keep your focus roller’ geeft extra energie en concentratie. De ‘be calm aura spray’ bevordert helderheid van geest met behulp van  amethisten. En de ‘uplifting body & bath oil‘ balanceert je hormonen. Selfcare in een flesje. Wat je ieder moment van de dag – zelfs op de wc tussen de energie vretende meetings, calls of kids door – innerlijke rust kan brengen.

Ver van je bed? Ben je mal. Juist daarom in Rock Your World zo fantastisch: Hanneke & co weten met dank aan een heldere uitleg van alle producten en binnen de workshops selfcare down to earth en begrijpelijk te maken. Of, zoals we pas lazen: you spend most of your time inside your head, make it a nice place to be.

you spend most of your time inside your head, make it a nice place to be

Over Cate Adriana

Over Cate Adriana

Al tijden zijn we smitten op alles wat de Brabantse Cathelijne Biskop – ofwel Cate Adriana – maakt, en ook op de dame zelf for that matter. Cate haar interpretatie van het moederschap, de natuur en eigenlijk alles wat zich in haar hoofd afspeelt vertaald zich naar dromerige kleuren, vloeiende vormen en een je ne sais quoi kunst die je wel aan de muur móet willen hebben.

Voor Rock Your World vertaalde Cate de tekens van de dierenriem naar een serie lichtroze symbolen die via de webshop van Rock Your World kunt bestellen (shop ze hier). En als je dan toch op de Rock Your World website bent, en je je altijd al afgevraagd hebt wat al die maan-referenties betekenen, lees dan deze pagina eens.

Goed nieuws!! Met de code BARTSBOEKJEROCKS krijg je 20% korting!

Persoonlijke lezing

Persoonlijke lezing

Nog even over die persoonlijke lezing: dat is zeer zeker een aanrader. Koop je de Astrology Art van Rock Your World en Cate Adriana, dan heb je eveneens de optie om er een persoonlijke lezing bij te doen. De sterren worden gelezen op basis van je geboortedatum en tijdstip en – en dat is fijn en leuk – ingesproken op je mobiel zodat je alles rustig (en op repeat) terug kunt luisteren. Heel erg leuk!