5 maart 2020, door Maartje

BARTS BONNENBOEKJE: De nieuw collectie van CarlijnQ met 15% korting

5 maart 2020, door Maartje

BARTS BONNENBOEKJE: De nieuw collectie van CarlijnQ met 15% korting

Nieuw bij Barts Boekje: Barts Bonnenboekje! Een één-tweetje natuurlijk: immers, hoe fijn vinden we het met zijn allen om bonnetjes te sparen en korting te krijgen? Easy does it, en we houden er van. Om die reden unieke kortingscodes van Barts Boekje en onze favoriete merken voor jou. Deze ronde 15% korting op de nieuwe collectie van het meer dan heerlijke (Nederlandse) CarlijnQ.

15% korting bij op de te leuke kidskleding van CarlijnQ

15% korting bij op de te leuke kidskleding van CarlijnQ

Tijgerprint-truien in oranje en crème (ook écht wel leuk voor jongetjes), en diezelfde print in perzik met zwart op een knuffelbare oversized sweater (zo zoet). Warm-bruine joggingsbroeken voor de hele dag en elke dag met apenprint of een short met oranje palmbomen. Waar mogen we tekenen? De kleding van CarlijnQ is niet alleen opvallend kwalitatief (blijft mooi, ook in de was, en dan nog een keer, en nog een keer, en nog een keer). En de mensen van Carlijn@ begrijpt wat we bedoelen met ‘let them be little’: niks geen mini-me taferelen maar kleding voor blije kids. Smullen, de hele collectie.

Met de code BARTSXQ15 krijg je maar liefst 15% korting op ALLE items in de collectie, bij minimale besteding van 30 euro, dus ook al het nieuwe, vers van de pers spul. De code is geldig tot 1 april 2020. Hollen!