29 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender woensdag 30 november 2022: win een Ray van Sonos

29 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender woensdag 30 november 2022: win een Ray van Sonos

Deuren dicht, TV (voor een lekkere (kerst)film) aan, speakers op standje schaamteloos en vingers gekruist voor dikke wollige vlokken sneeuw uit de lucht. Heerlijk vinden we dat, maar nog fijner als het geluid van de TV of speaker dan ook nog een beetje goed klinkt. Want binnen cocoonen is fijn, maar wel als alles meezit. Sonos stelt daarin in ieder geval nooit teleur. Dus vandaag de prijs waar vele op gewacht hebben: Ray, de meest compacte soundbar van Sonos!

 

 

Heb je dit al gezien? Bij Barts Boekje selecteerde we de lekkerste cabins van het land om in de kerststemming te komen, waarvan - belangrijk - een aantal voorzien zijn van de allerbeste speakers van Sonos.

"

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

"

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

We zeiden het al even: Ray is de meest compacte soundbar van Sonos. We kunnen er lang over praten (ja echt heel lang, want alles erop en eraan), maar een alles-in-één soundbar dekt de lading het beste. Hiermee geef je de feestdagen echt een upgrade, want het verbetert zowel de ervaring met je tv, muziek en games.

Ray werkt met vrijwel iedere tv. En of je hem nu op je meubel zet of hem aan de muur monteert: past perfect én is ontworpen om niet op te vallen.

Dit is toch wel in stijl de Bartventskalender 2022 afsluiten, toch?

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!