Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 29-04-2019
  • Barts Groene Hoekje, Weekendtip, Zandvoort

Beach retreat bij Hippie Fish in Zandvoort: Cosmic Manifesting Program

Beach retreat bij Hippie Fish in Zandvoort: Cosmic Manifesting Program

Those who don’t believe in magic will never find it”. En wat dan als je ontdekt dat het creëren van magie niets minder is dan quantum fysica en neurowetenschappen. En dat er bewezen methodes zijn om je dromen waar te maken. “Ja dag” hoor ik je denken. “Probeer het eens” hoor je mij dan antwoorden. Cosmic Life organiseert op zaterdag 27 mei bij Hippie Fish in Zandvoort een heerlijk beach retreat waarin ze je de ins en outs van manifesteren geheim geven. Laat die dromen maar komen hoor.

Christine van Cosmic Life en Erica van Jago Yoga hebben een retreat samengesteld waarbij je leert je energie om te zetten naar een hogere frequentie. Een frequentie waarin dingen lukken en wensen werkelijkheid worden. Het retreat bestaat uit een 4-daags online pre-programma, een dag retreaten op het strand van Zandvoort, vegan eten en superfood latte’s en natuurlijk een lekkere dosis magie.

Cosmic Manifesting Program

Ok dit wordt zo’n stuk waarin ik het hele Universum aan informatie kwijt wil maar ik weet dat het nooit gaat lukken. Wat Christine van Cosmic Life doet is het best te omschrijven als manifesteren 5.0. Cosmic Life leert je met simpele methodes hoe je door je energie te transformeren in je leven kunt creëren wat je maar wilt. Niet door achterover te leunen maar door actief te werken aan het veranderen van je levensinstelling. Je snapt ineens dat succesvolle mensen succesvol zijn omdat ze denken, weten en voelen dat ze succesvol zijn. En wanneer je in een situatie zit die niet zo gaat zoals je wilt, je meer negatieve dingen aantrekt. En als je dat principe eenmaal snapt plus hoe je dit kunt omtoveren, dat de sky the limit gaat zijn en je voortaan gaat slagen waarin je maar wilt.

Normaliter werkt Cosmic Life met een één op één programma waar ze je in vier sessies de kneepjes van dit alles uitlegt. Been there en het was het beste dat ik mezelf ooit cadeau kon geven. Christine sloeg de armen ineen met yoga en chakra teacher Erica Jago en samen creëerden ze een eendaags retreat. Lekker op het strand van Zandvoort bij onze favoriet Hippie Fish. Een dag met een magische lessen om je droomleven te manifesteren, kundalini yoga, verhelderende inzichten die je leven doen veranderen, veganistisch eten, Cosmic superfood latte’s en een fijne middag met mede Cosmic Creators. Een dag waarop je waarschijnlijk terug gaat kijken als de dag die je leven een hele fijne duw in de rug gaf. Waar je werk een andere draai nam, je liefdesleven een turn maakte, je dromen voor een spannender leven werkelijkheid werden. You name it.

Cosmic Manifesting Program
4 dagen Online pre-programma 21-24 mei
Beach retreat 27 mei 08.00-17.00 uur
Hippie Fish Zandvoort

Het Cosmic Manifesting Program is tot 15 mei nog te boeken voor een early bird prijs van €297. Daarna is de prijs €397. Beide het geld zó waard als je leven daarna een wending gaat nemen. Meer informatie - want natuurlijk kon ik alles hier niet kwijt - vind je op de website van Cosmic Life.