Het is vandaag 11 december 2023
Over Barts Boekje

Welkom op Barts Boekje! Je bent hier op het juiste adres voor alle reis-, horeca en lifestyle tips.

Fotografie / Locatie onafhankelijk

QUAY PHOTOGRAPHY

Je persoonlijke hype woman met een scherp oog voor detail, dat is Maaike van Quay Photography. Ben je op zoek naar een knappe trouwreportage vol verhaal, sfeer en gevoel, zodat je jullie grote dag keer op keer kunt herbeleven? Dan ben je bij bruidsfotograaf Quay Photography absoluut aan het juiste adres. 

Maaike is een Brabantse bourgondiër, gek op de natuur en op honden. En dan met name op haar eigen Australische herder Buxx. Creatief als ze is wordt ze geprikkeld door details, zeker als alle details kloppen en mooi met elkaar matchen. Zelf zegt ze schaamteloos mee te doen aan het grote cliché om van een hobby en passie werk te maken. Daar moet volgens ons ook nooit en te nimmer schaamte aan te pas komen. Go go go; leuke, creatieve, passievolle vakidioten. We love you!

Maaike legt zowel Nederlandse bruiloften als destination weddings vast, met een scherp oog voor detail. Geen locatie of plek is te gek, dus ze voegt jouw droombestemming maar al te graag toe aan haar bucketlist. Italië, Frankrijk, maar ook IJsland en Schotland staan hoog op de wishlist. Heerlijk vindt ze het als bruidsparen vooral doen waar ze zelf zin in hebben. Ook niet onbelangrijk: Maaike hecht veel waarde aan goede customer service. Een dikke plus als je het ons vraagt. Haar werk is altijd authentiek, een tikkeltje filmisch en ze weet precies de echte pure momenten te vangen. Het liefst legt ze de liefde en het leven vast. Een bijzondere dag zoals een bruiloft, maar ook de kleine momenten in het alledaagse – precies, dat wat je later ‘die goeie ouwe tijd’ noemt. Met Quay Photography creëert Maaike beelden die herkenning oproepen en waarbij de emotie van het beeld spat. Dit is voor haar het allermooiste aspect van haar werk: het vereeuwigen van momenten en het vastleggen van verhalen en emoties. Een mooi album krijg je er daarom altijd bij, want dat is immers pas écht het eindproduct. 

X