The James, Rotterdam - Barts Boekje

Hotel in Nederland, Rotterdam

The James, Rotterdam

Op naar je kamer, die qua looks en details niet zou misstaan in een shiny interieurmagazine. Het is en blijft een designhotel.

Bij The James hotel snappen ze hoe het heurt: dit is dé spot in hartje Rotterdam om je tijdelijk terug te trekken en in de watten te laten leggen. Er wordt goed voor je gezorgd, zonder dat het té is. Alles wat je nodig hebt voor dat ultieme getaway-gevoel tref je bij The James. Jong, modern, hip. The James is absoluut the cool kid van de hotelscene in Roffa. De kamers zijn betaalbaar en luxe tegelijk, een pico bello combinatie als je het ons vraagt. Je krijgt er waar voor je geld. En dan de ligging: veel centraler wordt het niet. Het station is op struikelafstand en kom je met de auto, dan wordt je wagen de autolift in gesjeesd terwijl jij rustig incheckt. Vanaf nu kan het grote genieten beginnen. Het personeel is o zo behulpzaam, de service spat er bij de receptie gelijk vanaf. Frisse, vrolijke types die iedere gast persoonlijke aandacht geven en precies aanvoelen wat je nodig hebt.

Op naar je kamer, die qua looks en details niet zou misstaan in een shiny interieurmagazine. Het is en blijft een designhotel. Expliciete vermelding waard: het bed is een droom op zich. Goed matras, fluffy dekbed, zachte niet té zachte kussens. En omdat de 144 kamers hartstikke soundproof zijn, hoor je niks van drukte buiten. Het is dat de stad lonkt, want hier en nu compleet crashen is verleidelijk. Het lieve personeel (hadden we al gezegd dat we fan zijn?) heeft allerlei te gekke tips voor de omgeving.

Locatie, locatie, locatie

Middenin hartje Rotterdam. Als je op zoek bent naar een ideale uitvalsbasis voor een weekend Roffa, dan wil je slapen bij The James. Vlakbij de Coolsingel, de Meent en de Lijnbaan. Niks meer, zeker niks minder. Dit mogen we gewoon als A-locatie bestempelen, non?

Het oog wil ook wat

Above all is The James stijlvol. Zoals je verwacht van een design hotel, maar zonder dat het te gelikt is. Classy en chill, dat is het. Strak en simpel ingerichte ruimtes, een comfortabele en bijna huiselijke lounge. De details kloppen: zo zijn er veel glazen en een kurkentrekker op de kamer. De sfeervolle inrichting wordt perfect aangevuld door het fantastische uitzicht dat je er zomaar bij krijgt. Voor dat metropool-gevoel, we wanen ons even – bijna – in New York.

Keffers & Kroost

Rotterdam bubbelt en bruist en zeker ook op het gebied van ‘leuks met de kids’. Bij The James boek je een knusse Familie kamer, alles wat je als gezin nodig hebt op 30m2. Hondjes zijn niet toegestaan.

Naar The James Meer foto's
The James The James The James The James The James The James The James The James The James The James The James The James

Adres

The James Hotel Rotterdam, Aert van Nesstraat, Rotterdam, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 15:00

Uitchecken: 11:00

Parkeren is tegen betaling en op aanvraag via info@thejames.nl

Late check-out is mogelijk tegen een betaling van 10 euro per uur

Faciliteiten

Air conditioning
Comfortabele werkruimte
Dagelijkse schoonmaak
Dichtbij Centraal Station/OV
Familiekamers
Fietsverhuur
Fitnessruimte
Privé ruimte voor oa vergaderingen