Dohaa Stevens - Barts Boekje

Dohaa Stevens

Op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde fotografe die graag analoge beelden schiet? Wij stellen je graag voor aan Dohaa Stevens. Deze vrolijke creatieveling is op een missie om de essentie van schoonheid, licht, kleuren en emoties te vangen in haar beelden, zowel digitaal als analoog (we like!!), zodat ze het verhaal van liefde en verbinding vertellen. Klinkt dat niet romantisch?

En romantisch, dat zijn haar beelden! Eerst even terug naar het begin; Dohaa’s passie voor fotografie is namelijk jaren geleden begonnen tijdens haar studie. Ze vond de analoge camera van haar vader op zolder en het was liefde op het eerste gezicht. Haar carrière als psycholoog kapte ze uiteindelijk af. Ze volgde haar hart en -je raadt het vast- dat gaat sneller kloppen van het fotograferen van mensen op de meest intieme en bijzondere momenten in hun leven.

Dohaa dompelt zich maar al te graag onder in het mooiste moment van iemands leven. Ieder bruidspaar is uniek en bij ieder stel wordt ze weer opnieuw geraakt door de mooiste locaties, prachtige aankleding en vooral door vrienden en familie die hun uiterste best hebben gedaan en zich op hun mooist gekleed hebben. Deze persoonlijke inleving zien we zeker terug in haar werk. De liefde spat er letterlijk aan alle kanten vanaf. Doha schuwt er niet voor om zich in de menigte te begeven. Ze komt dichtbij en schiet over schouders, maar weet een ieder altijd op zijn gemak te laten voelen. Als een kameleon weet ze precies wanneer ze zich naar de achtergrond moet bewegen om intieme momenten van een afstand vast te kunnen leggen. Zo krijgt ze de meest pure en spontane momenten in beeld, en die willen we natuurlijk. Zucht.. Fijn toch, zo’n fotografe als Dohaa Stevens. En tja, we zullen het niet onder stoelen of banken steken: van de combi analoog en digitaal zijn we nu eenmaal gewoon groot, groooot fan.

Naar Dohaa Stevens Meer foto's
Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie Dohaa Stevens Fotografie