Paperdot Studio - Barts Boekje

Paperdot Studio

De prachtige ontwerpen van Paperdot Studio zijn clean en modern, met subtiele kleuren en typografie. Hallo design-bewuste-koppels, we hebben het tegen jullie dus! Wil je een stijlvolle, persoonlijke en unieke touch aan je wedding stationery geven, dan zit je bij Paperdot Studio helemaal goed.

Daniëlle, de creatieve dame die schuilgaat achter Paperdot Studio, is gespecialiseerd in de mooiste customized ontwerpen. Save the date ontwerpen, huwelijksuitnodigingen of on the day stationery: ze fixt het allemaal voor je. Mocht je nog aan het inlezen zijn in de wereld van bruiloft stationery: met on the day stationery bedoelen we onder andere ceremonieprogramma’s, menukaartjes, naamkaartjes voor aan tafel, tafelnummers enzovoort, enzovoort.

Studio Paperdot werkt met verschillende collecties en deze collecties zijn naar eigen wens te personaliseren. Dit betekent dat je stationery precies zo aan wordt gepast zodat het een match vormt met de styling van de rest op de grote dag. De toon voor je bruiloft wordt natuurlijk al gezet met de uitnodiging. Dit geeft je gasten een eerste impressie van de sfeer en het gevoel op jullie big day. Ongetwijfeld dat je uitnodiging dus een blijvende wow-indruk zal achterlaten als je voor Paperdot Studio kiest. En dat is niet voor niets, want Paperdot Studio is een ontwerpburo ontstaan uit liefde voor papier en design. Niets maakt Daniëlle blijer dan werken met papier, kleuren en typografie en dat zie je zeker terug. Met veel passie en een fijne dosis vakmanschap ontwerpt ze minimal stationery design voor unieke momenten in het leven, waarbij persoonlijke service altijd centraal staat. Weet je, wij zijn gewoon gek op Paperdot. Zo!

Naar Paperdot Studio Meer foto's
Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio Paperdot Studio