Pawsmaid - Barts Boekje

Pawsmaid

Dat je bruiloft simpelweg niet compleet is zonder je trouwe viervoeter begrijpen we als geen ander. Ben je toch bang dat het teveel gedoe is of dat er te weinig tijd, aandacht of ruimte voor je furry friend is? Fear no more! Want daar is Pawsmaid. En dat is absoluut een maid of honour als je het ons vraagt.

Pawsmaid is alles behalve je standaard honden- of huisdierenoppas. Ook je huisdier heeft de dag van zijn of haar leven. Je viervoeter wordt namelijk volledig in de watten gelegd. Of je hond, kat of zelfs konijn nu een bliksem bezoek brengt aan jullie bruiloft of de hele dag aanwezig is: bij Pawsmaide zijn ze in goede handen en alles is mogelijk. Jup, Pawsmaid staat altijd paraat en is door heel Nederland en België te boeken. Te leuk natuurlijk als jullie hond de show steelt tijdens de ceremonie als ringdrager, maar Patricia (de vrouw achter Pawsmaid) begrijpt als geen ander dat dit niet voor ieder huisdier is weggelegd. Het belangrijkste is dat er per hond of huisdier wordt gekeken naar wat hij kan en prettig vindt. Liefde, zorg, aandacht (zeker: in de vorm van knuffels en belly scratches natuurlijk) en een persoonlijke benadering per dier staan altijd voorop. Een kort bezoek tijdens het fotomoment en dan weer lekker naar huis – of spelen en chillen op een andere plek – is ook zeker een optie. Zo zijn ze er toch een beetje bij.

Als Patricia van Pawsmaid met deze – mag gezegd worden – dream job nog geen plekje in je hart heeft veroverd, komt dat nu wel. Ze draagt namelijk maar al te graag haar steentje bij aan een betere wereld en daarbij is iets teruggeven natuurlijk heel belangrijk. Daarom doneert Pawsmaid per boeking 5% van het bedrag aan een lokaal dierenasiel, zodat jullie bruiloft ook nog eens bijdraagt aan een mooier leven voor andere dieren. Sorry, maar what’s not to love about Pawsmaid?!

Naar Pawsmaid Meer foto's
Pawsmaid Pawsmaid hondenoppas Pawsmaid hondenoppas bruiloft Pawsmaid hondenoppas bruiloft Pawsmaid hondenoppas bruiloft Pawsmaid hondenoppas bruiloft Pawsmaid hondenoppas bruiloft Pawsmaid hondenoppas Pawsmaid Pawsmaid Pawsmaid