POTZOOI - Barts Boekje

POTZOOI

Wat jammer is het toch dat al die prachtige bloemen op je bruiloft zo tijdelijk lijken te zijn. Jaa: lijken. Want POTZOOI vereeuwigt jouw bruidsboeket of bruidsbloemen tot een waar kunstwerk in epoxy giethars. Niet alleen een fijne tastbare herinnering van de grote dag, maar ook nog eens een onwijs knappe eyecatcher in je interieur. Als je ’t ons vraagt zou het de standaard na iedere bruiloft moeten zijn.

Er zijn natuurlijk tal van oplossingen om je bloemen na de bruiloft een tweede leven te geven. Geef bijvoorbeeld al je gasten op het einde van de avond wat bloemen of bloemdecoratie mee naar huis. Of stap de dag erna eens binnen bij een verzorgingstehuis; gegarandeerd dat je hier heel veel mensen blij maakt. Maar de allerleukste (en duurzame optie) is toch echt POTZOOI. Voor jezelf en voor anderen, want je hoeft dit natuurlijk ook niet alleen voor jezelf te houden. Hoe leuk is het om je bruidsmeisjes of (schoon/groot)ouders ook zo’n knap aandenken cadeau te geven.

De meiden achter POTZOOI (Melissa en Linda) hebben een enorme passie en liefde voor bloemen. Met hun werk blijven ze graag dicht bij de natuur. En voilà; zo ontstaat een prachtig (natuur)product vol liefde. Het duo vindt een persoonlijke aanpak de basis van een goede samenwerking. Altijd fijn! In overleg kijken ze welk ontwerp het beste bij je past en wat je wensen zijn. Creatieve opties zijn er namelijk zat. Zo is ieder stuk met zorg samengesteld en handgemaakt. Je snapt, daar gaat een hoop vakmanschap, liefde en geduld achter schuil.

Hoe dit proces nu precies in z’n werk gaat? Door middel van een speciaal droogproces worden je bloemen eerst gedroogd, zodat ze hun prachtige kleur en structuur zo veel mogelijk behouden. Vervolgens worden ze met uiterste precisie laagje voor laagje gegoten in epoxy giethars. Jup, dit is het moment suprême waarop de tijd stil gezet wordt en jouw bloemen of bruidsboeket vereeuwigd worden.

Naar Potzooi Meer foto's
Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen Potzooi Bruidsbloemen