Remya's Cake Studio - Barts Boekje

Remya’s Cake Studio

Wat er absoluut niet mag missen op een prachtig gestylde bruiloft? Een haute couture bruidstaart. Een wat? Nou, een taart die een eyecatcher is van heb ik jou daar. Bij Remya’s Cake Studio ben je daarvoor precies aan het juiste adres. Waanzinnige looks en verrukkelijke smaken vormen in Remya’s bruidstaarten het perfecte huwelijk. Gevalletje, dit wil je gewoon echt proeven als je ‘t ons vraagt.

Stel je een bruidstaart voor die niet alleen fantastisch smaakt, maar ook nog n’s een kunstwerk op zich is. Tja, beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden. Zo ook in het geval van Remya’s Cake Studio. Dus scroll naar hartelust door om je te vergapen aan deze verrukkelijke kunstwerken. We kunnen wel stellen dat Remya een ware kunstenaar is in de wereld van bruidstaarten. Met haar eindeloze creativiteit en een moderne, kunstzinnige benadering weet ze precies hoe ze niet alleen je smaakpapillen verwend, maar ook je ogen goed de kost geeft. Letterlijk in dit geval. Haar stijl flirt tussen minimalistisch en extravagant. Denk aan sensationele decoraties met bijzondere bloemen, eetbaar kant, rijstpapier en fondant ruches. Elk ontwerp is uniek. Een samenspel van esthetiek en emotie. Zo’n taart is immers reuze persoonlijk. 

Je kunt de bruidstaarten van Remya dus gerust omschrijven als haute couture en haar avant-garde benadering beperkt zich niet alleen tot de looks. Ze combineert smaken en ingrediënten op een manier zoals je ze niet dagelijks tegenkomt. De smaken zijn verrassend, soms gedurfd, maar altijd in balans. Denk aan een pistachecake gevuld met frambozen curd, geroosterde pistachenoten en crumb coated met witte ganache, of een chocolade cake gevuld met donkere chocolade ganache, geroosterde pecannoten en koffie botercrème. Onze persoonlijke favoriet? Moeilijk kiezen, maar de coconut cake gevuld met passievrucht curd, afgemaakt met rozenwater botercrème was absoluut verrukkelijk. 

Het fijne is dat je de smaken uit Remya’s repertoire eerst kunt proeven voordat je een definitieve keuze maakt. Remya biedt een tastingbox aan die je thuis kunt ontvangen, maar voor de ultieme beleving rijd je toch het beste naar Friesland voor een bezoekje aan haar cake studio. We beloven je, dat is de trip meer dan waard. Heus! Daar kan ze namelijk ter plekke improviseren en samen met jullie precies de smaken combineren die perfect bij jullie en jullie bruiloft passen. Oh, en last but not least: Remya’s Cake Studio beperkt zich niet tot onze eigen landsgrenzen. Destination wedding op de planning? Ook daar levert Remya haar verrukkelijke bruidstaarten. 

Direct naar Remya's Cake Studio Meer foto's
Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart Remya's Cake Studio Bruidstaart