Suzanne Pijnenburg - Barts Boekje

Suzanne Pijnenburg

Zeg je avontuurlijk, een flinke bak lef, passie en enthousiasme? Dan zeg je Suzanne Pijnenburg. Met bijna 20 jaar ervaring is deze Brabantse een rasechte vakfotograaf. Niet alleen de technische aspecten en het lichtspel is ze meester, ze weet het gevoel dat een foto je moet geven met een zorgvuldig oog voor detail te vangen. Hallo knappe kiek!

Haar passie voor fotografie startte in India. Een tikje overprikkeld, maar vooral verwonderd door alle chaos en kleuren móést ze wel alles vastleggen. Al snel volgde de fotovakopleiding en werd Suzanne Pijnenburg Fotografie een feit. Na een kleurrijke start ging haar hart nog sneller kloppen van moody, sfeervolle, schilderachtige beelden met een warme ondertoon, maar wel realistisch van kleur. Nostalgie, warmte en een vleugje mystiek. We like!

Maar Suzanne laat zich niet in een hokje stoppen. Dat ze van alle markten thuis is, is geen geheim. Ze houdt namelijk geen vaste stijl aan, maar brengt het resultaat waar jouw bruiloft om vraagt. Vindt ze ook veel leuker, want zo houdt ze het persoonlijk en waar. Echte liefde is nu eenmaal het mooiste verhaal om te vertellen en vast te leggen. Jep, met alle emoties, imperfecties en rauwe randjes die daarbij horen. Suzanne zorgt voor een intieme en mysterieuze vibe op beeld. Ja vooruit, dat mogen we dan toch wel over haar stijl zeggen.

Op een bruiloft is ze vaak de eerste die achter de camera stiekem een traantje wegpinkt. Of ze zich daarvoor schaamt? Zeker niet! Ze voelt perfect aan welk moment er écht toe doet en ja: die foto’s wil je hebben. In connecties maken is Suzanne een kei. Ze weet precies wanneer je voor de lens wat meer aanwijzingen nodig hebt en ze mengt zich maar al te graag geruisloos tussen de bruiloftsgasten om sfeer te proeven. Zij zijn immers evengoed onderdeel van jullie verhaal en kunnen zeker niet ontbreken in jullie fotoboek of galerij.

Oh, en misschien ook fijn om te weten: je vindt Suzanne in Boxtel, maar ze is beschikbaar voor bruiloften en elopements in binnen- en buitenland.

Naar Suzanne Pijnenburg Meer foto's
Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie Suzanne Pijnenburg Fotografie