Wild Daisies Photography - Barts Boekje

Wild Daisies Photography

Zoek je naar een avontuurlijke trouwfotograaf, die gek is op reizen en graag wordt uitgedaagd op de tofste en stoerste locaties (Ierland en Schotland zijn haar persoonlijke favorieten), dan moet je zonder twijfel Wild Daisies hebben. Ja echt! Als geen ander weet ze hoe ze je relaxt, ongecompliceerd en ongeposeerd vastlegt. Precies, mét een stoer en gedurfd randje.

Het draait in de eerste plaats natuurlijk altijd om jullie wensen. Sonja (de Haarlemse achter de camera van Wild Daisies) denkt maar al te graag mee tijdens dit avontuur. Of je nu gaat voor een elopement op een berg in de middle of nowhere of een grootse bruiloft in de achtertuin van familie. Een avontuur moet het zijn volgens haar. Vaak gezegd, maar zo waar: een bruiloft is en blijft één van de meest bijzondere momenten in je leven. Zo’n big day is natuurlijk superspannend, maar Sonja weet je als geen ander op je gemak te stellen. Ongemakkelijke momenten waarin je in de camera moet lachen zijn dus een echte no-go bij Wild Daisies. Absoluut geen ingewikkelde of statische poses, maar gewoon lekker, ongecompliceerd en relaxed; precies zoals jullie echt zijn.

Terwijl jullie helemaal chill en zen zijn, is Sonja gedurende de trouwdag(en) zo onopvallend mogelijk aanwezig. Zo verlies je die camera helemaal uit het oog, maar heb je knallers van bijzondere en spontane foto’s. Als een ninja gewapend met haar camera verschijnt ze af en toe ten tonele om vervolgens weer op de achtergrond te verdwijnen. Poof! Het staat er op. En hoe knap!

Oh, en ook leuk om te weten over Sonja: ze is naast verliefd op reizen ook hoteldebotel van het strand. Mooi of slecht weer; het strand geeft haar altijd inspiratie Lucky you, want dit geeft jou weer prachtige plaatjes. Dus overweeg je een beach- of buitenland bruiloft: Wild Daisies is zeker van de partij.

Naar Wild Daisies Meer foto's
Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf Wild Daisies trouwfotograaf