Nederland26 augustus 2021, door Willemijn De Leeuw

Binnenkijker: RA. Studio, Reineke Antvelink

Nederland, 26 augustus 2021, door Willemijn De Leeuw

Binnenkijker: RA. Studio, Reineke Antvelink

Living the dream, buiten de drukte van de stad, midden in het groen - tussen de paarden, kippen, honden, katten, schapen en een biggetje - en toch op fietsafstand van de stad. Het is het bewijs dat dromen heus niet altijd bedrog zijn, interieurontwerper Reineke Antvelink maakte het waar. Met man, één koter en twee tieners woont ze onder de rook van Amsterdam, in haar RA. Studio domein met atelier en studio aan huis.

Die badkamer! Die badkamer? Het is opnieuw gemaakt in de authentieke stijl van de boerderij. De houten posten en badombouw zijn door een kunstschilder gemarmerd, waardoor de hele badkamer super uniek oogt.

De traploper is een van de laatste toevoegingen aan het interieur. Het behang in de gang is van Zoffany. Via de doorkijk in de centrale hal zie je de voorkamer.

 

De slaapkamer, met een hoofdbord dat Reineke liet maken voor een interieur-event, is bekleed met de stof Fleur d’Ecailles van Karin Sajo. De kussens op het bed zijn gemaakt van reststoffen van verschillende projecten.