Nederland1 juli 2024, door Romy Schouten

Barts Boekje zoekt een bruiloft stagiaire voor een meewerkstage

Nederland, 1 juli 2024, door Romy Schouten

Barts Boekje zoekt een bruiloft stagiaire voor een meewerkstage

Like what you see? Mooi. Tenminste, het is een goed begin, want we zijn druk bezig om Barts Boekje beter/mooier/praktischer enzovoort en zo verder te maken. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

 

Dus zoeken we dedicated - zoals dat zo mooi heet - TOP-stagiair(e)s! Ben jij een creatief talent in opleiding? Kom dan bij ons stage lopen! Barts Boekje is momenteel op zoek naar: stagiaires voor beeld en tekst stagiaires en knallers op TikTok en Instagram. En nu dus ook (all of the above) specifiek voor Barts Bruiloft

 

Gaat je hart sneller kloppen van alles dat met bruiloften te maken heeft? Vind je onze site +  tips helemaal leuk en ben je ook nog eens op zoek naar een leuke en veelzijdige stageplaats? Dan is dat fantastisch en kun je eigenlijk niet anders dan een mail sturen, toch? O, je wil nog wat meer weten? Snappen we. Komt-ie...

Wat verwachten wij van jou?

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken bovenal iemand die tomeloos enthousiast is, tijd en zin wil maken (een 9 tot 5 en ‘in het weekend kan ik niet’-mentaliteit is uit den boze), wat marketing en social media skills in huis heeft én een neusje voor leuke plekjes, bijzondere trouwlocaties en mooie beelden.

We zoeken iemand die secuur is, snel en toch netjes werkt, zich in WordPress wil verdiepen (je hoeft niet per se verstand te hebben van het programma, dat leren we je wel) en begrijpt dat er bij het onderhouden van een website (veel) meer komt kijken dan wat je aan de voorkant (en via social media) ziet!

Iemand die het naast het reilen en zeilen van het Barts Bruiloft ook leuk vindt om af en toe met onze wedding planner en chef Barts Bruiloft Evi op pad te gaan. Events, bruiloften, je zult het allemaal meemaken. Een beetje stressbestendigheid is dus wel handig.

Oh, en woon je buiten Amsterdam? No problemo, hoewel we een héél gezellig kantoor hebben, zijn we lekker flexibel en is (deels) vanuit huis werken ook een optie.

Wat kun jij verwachten?

Wat kun jij verwachten?

En verder…

 • heb je minimaal 5 maanden fulltime de tijd (werktijden gaan in overleg – we zijn echt de moeilijkste niet).
 • ontvang je een wettelijk bepaalde stagevergoeding
 • help je mee aan de totstandkoming van (een) nieuw(e) boek(en)
 • werk je met twee ervaren begeleiders
 • krijg je een plekje op ons nieuwe kantoor midden in Amsterdam (je wil het)
 • schrijf je stukken en/of richt je je op beeld (dus een flinke dosis content creation)
 • help je mee met het onderhoud van de social media kanalen
 • mag je events bijwonen
 • ga je geregeld op stap met Evi (wedding planner en chef Barts Bruiloft) 
 • help je mee met contactonderhoud met nieuwe, potentiële en bestaande klanten (dus ook een stukje sales)
 • krijg je veel (heel veel!) eigen verantwoordelijkheden
 • ben je niet een ‘ik-haal-alleen-maar-koffie’ stagiaire, maar juist een volwaardig lid van het team
 • krijg je de leukste stage ever en puike extra benefits

Startdatum in overleg. De rest bespreken we later. Mail naar romy@bartsboekje.com + evi@bartsboekje.com voor meer info (en hopelijk een afspraak).