18 december 2020, door Margaux van der Mieden

cadeaulijstje – de interieur editie

18 december 2020, door Margaux van der Mieden

cadeaulijstje – de interieur editie

Ja zeg hey hallo! Dé cadeaumaand van het jaar is weer aangebroken en man oh man wat krijgen we hier toch lichtelijke stress van. Elk jaar opnieuw voor je tantes, oom, schoonmoeder, nichtjes en neefjes én natuurlijk je eigen familie (man, vrouw, kids, hond, kat...) een cadeau zoeken is een hele operatie. Vaak komen er lekkere warmen sloffen of leuke accessoires uit de cadeauverpakking. Leuk, maar we willen origineel en leuk en praktisch. Cadeaus die de gelukkige krijger ook echt gaat gebruiken. Niet van die cadeaus die jaren later onaangeraakt nog in die opbergkast ligt te verstoffen. Wat doe je dan? Interieurcadeaus! Dingen voor in huis. Geen rommel hoor. Nee nee, echte mooie en originele cadeaus waar je iemand écht blij mee maakt. Komt ie:

GVG Ceramics

GVG Ceramics

Deze handgemaakte keramiek door Karolina Bumbak in Kroatië is wat je in je keuken wil hebben staan. GVG Ceramics is de naam. Je zou ze het liefst alleen willen gebruiken als decoratie en niet om uit te drinken. Een mooi design met een speciaal handvat in verschillende patronen en kleuren. Gespikkeld, zandkleurig, aarden kleuren of zwart wit gestreept. Hier maak je iedereen blij mee. Trust us!

GVG Ceramics

Fabrek

Fabrek

Een Deens merk vol treasures voor je interieur. Fabrek. Kleurrijk met een Scandinavisch tintje. Veel pastelkleuren. Like! Alles van Fabrek is leuk om in te pakken en cadeau te geven. Van mooie posters voor aan de muur en vrolijke mokken tot speciale kaarsen en kaars houders, toilettassen in verschillende prints en alles wat je nodig hebt om je huis een upgrade te geven.

 

KAOS

KAOS

KAOS is een lief kindermerk opgericht door schoonzussen Gineline Kalleberg en Mette Bordal Hansen uit Noorwegen. Ze hebben samen in totaal vier kinderen en irriteerden zich er aan hoe kort je dure aangekochte kinderspullen kon gebruiken aangezien je kinderen sneller groeien dan je kunt knipperen met je ogen. Meet KAOS. Stijlvolle, functionele en zo ecologisch mogelijke producten die verschillende levensfases meegaan. Win-win, dubbel win. Van mooie dekens, weekendtassen en super handige speelgoed tassen tot mooie inklapbare houten kinderstoelen in verschillende kleuren en waar ze om bekend zijn de klimrekken in hout. Deze klimrekken zijn briljant. Je gebruikt ze als speelgoed waar kinderen op kunnen klimmen en daarna als leuke decoratief rek om spullen aan te hangen.

OYOY tray

OYOY tray

Eentje voor in de keuken. Als decoratie. Deze mooie handgemaakte keramieken taartplateau van OYOY in gestreepte caramel-kleuren maakt je tafel meteen een stuk feestelijker. Een mooie taart of fruit er op en je tafel is zo goed als af. Hoe leuk om dit cadeau te geven aan je nicht, schoonmoeder of iemand die houdt van bakken? Deze OYOY tray is een cadeau die iedereen in de keuken wil hebben.

 

Never enough posters

Never enough posters

Een cadeau waar je nooit iets mee fout kunt doen zijn posters. Er is altijd een plekje ergens aan de muur of op de grond. Je collectie aan wall art kan nooit te veel zijn. Never enough posters, toch? Van kleurrijke en drukke tekeningen en schilderingen tot rustige simpele werken. Elke muur een ander verhaal. Hoe leuk! En dat cadeau geven is nog leuker. trust us! De mooiste en leukste vind je in deze lijst van Bart.

Niet alleen posters zijn leuker dan leuk. 3D kunst voor aan de muur is even leuk. Echt. Moet je even kijken. Nét wat specialer en anders.

Living Maroc en/of The Souks

Living Maroc en/of The Souks

Als we aan Marokko denken of specifieker, aan Marrakech, dan denken we aan mooie geweven tapijten, grote sierkussens met pompons, rieten manden in alle kleuren van de regenboog, kleurrijke tegels en dat allemaal in de diepblauwe, felroze en dieprode kleuren. Mooi dus. En dat past in elk interieur. Inpakken deze pracht. Zo maak je de gelukkige blij en echt blij he. Een kussen of mand is er nooit te veel, zeker niet van deze mooie merken om Marrakech in huis te halen.

Ben je op zoek naar meer? Bart got you covered! Deze groene (duurzame) cadeautips zijn du moment het allerleukste en ook is er een heuse lijst aan Sint en Kerst cadeaus in alle maten en vormen.