Portugal, Lissabon26 januari 2022, door Esmée Rebel

Boetiekhotel in Portugal: Charm Nature Hotel

Portugal, Lissabon, 26 januari 2022, door Esmée Rebel

Boetiekhotel in Portugal: Charm Nature Hotel

Met de zon op je bol (of met petje op, want niemand wil een verbrande kop) een boek lezen of van het uitzicht genieten, terwijl een portje én pastel de nata binnen handbereik zijn. Dé leven, nietwaar? En je hoeft er alleen even voor naar Portugal, of beter gezegd: een week(end) weg bij Charm Nature Hotel. Dit boetiekhotel vlakbij de Portugese kust is er eentje om van te dromen én (als je er eenmaal bent) bij weg te dromen. Waarom? Ligging, uitzicht, kamers, interieur, personeel, voorzieningen en luxe. Daarom!

 

Meer van Portugal verkennen? Hier vind je onze Portugal-tips!

Charm Nature Hotel

Charm Nature Hotel

In de buurt van het altijd prachtige Lissabon, op een rustgevende locatie, vind je Charm Nature Hotel. Het boutique hotel is – zoals Charm Nature zelf verkondigd – less hotel, more boutique. Enne daar kunnen we ‘t niet méér mee eens zijn. Je hebt hier niet het gevoel dat je in een hotel bent; het voelt echt als thuis. Klinkt gek, maar de Portugese charme van het boutique hotel omarmt je direct. De sfeer is fijn, de mensen lief, de omgeving prachtig, de voorzieningen super en de kamers knap. Daarbij is het terrein ruim, maar niet té (je wil elkaar niet kwijtraken) en heel fijn: de accommodaties zijn verspreid over verschillende luxe gebouwen (hallo privacy!).

Niet alleen de buitenkant straalt luxe uit, ook het knappe interieur mag niet vergeten worden. In elke kamer zie je aardse tinten in combinatie met natuurlijke materialen terugkomen. Deze rustieke inrichting zorgt ervoor dat je bij binnenkomst al helemaal tot rust komt. En dat is niet alles, waardoor je tot rust komt, namelijk: luxe. Alle kamers zijn lekker luxe, maar worden onderverdeeld in klasse: van ‘standard’ tot ‘premium’. Zo kun je zelf kiezen hoe bont (lees: duur) je het maakt.

In elke kamer vind je een geweldige iconic badkuip (vaak mét uitzicht op de zee) of gezellige openhaard. De standard kamer heeft deze twee (helaas!) niet, maar heeft alsnog een prachtig interieur met genoeg privacy en rust. Wil je in een kamer verblijven, waar je 1). alles kunt vinden wat je hartje begeert en 2). een beetje glamping wel kunt waarderen? Dan is de Charm Camper suite iets voor jou. Hét glamping gevoel (want stacaravan) in een gestyled, luxe jasje gestoken met grandioos uitzicht. Hierbij heb je ook een overdekte zithoek met eigen terras en vuurplaats. Whatever you choose, geen enkele kamer (van de vijf) zal tegenvallen.