26 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Kokkerelkortingscode voor valentijn met dank aan de sterrenchefs via Cheflix

26 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Kokkerelkortingscode voor valentijn met dank aan de sterrenchefs via Cheflix

Man o man, wat missen we 'onze' restaurants. Het weekenden lang de stad afstruinen op zoek naar de beste (onontdekte) plekken en wekelijks aanschuiven bij hen die we nu het zo missen. Gelukkig zijn er prachtige initiatieven ontstaan en hebben veel mensen al van de mogelijkheid gebruik gemaakt om het restaurant in huis te halen: wie had er ooit gedacht dat je zou kunnen afhalen bij het RIJKS? Of dat MOMO beschikbaar was via Uber Eats of je Sinne via Deliveroo "in je brievenbus" kon krijgen? Wij hadden er wellicht hard om gelachen, een jaar geleden. Helaas is dit nu orde van de dag en op die manier kunnen we toch nog wat genieten van de horeca. Én, niet geheel onbelangrijk: ze zo een hoognodig steuntje geven.

Al gehoord van Cheflix?

Cheflix

Cheflix

DiningCity komt met het concept CHEFLIX. Dat is, jawel, een soort Netflix van de chefs. Je neemt een heel jaarabonnement voor de schappelijke prijs van €35,88 (dat is omgerekend €2,99 per maand) en vervolgens heb je toegang tot masterclasses van wereldniveau: Michelinchefs zoals Ron Blaauw, Joris Bijdendijk en Jacob Jan Boerma nemen je mee de keuken in zodat ook jij zelf hun restaurant in huis kunt halen. Meesterchef-stijl. En dat Netflix stijl. We mega super keihard like! 

Tijdens de Cheflix aflevering van drie-sterren-chef Jacob Jan Boerma leer je het geheim van de chef: hoe zet je creatieve en gastronomische gerechten op tafel met producten uit de supermarkt en de toko? Alledaagse ingrediënten waarvoor je niet ver hoeft te zoeken! Simple as that met de hulp van deze topchefs!

Enne, deze wil je niet missen: we mogen een 1+1 gratis abonnement aanbieden. Dat is, let op, 1 Cheflix abonnement voor je Valentijn en een voor jezelf. Ha! Dat betekent samen de sterren van de hemel koken 14 februari. En dat doe je met code chefbart op www.cheflix.nl. 

En je weet: Valentijn komt bijna om de hoek kijken. 1 + 1 = 14 februari zeg maar. Normaal een avond waar de restaurants stampvol zitten en iedereen geniet van elkaar en lekker eten. Nu dus even anders. Ook goed. Thuis overal kaarsen aan en samen in de keuken kokkerellen met een ontkurkte fles wijn. Nie mis nie. Wil je dineren op (een beetje) niveau? Een makkelijke optie is natuurlijk bestellen. Maar hoe charmant is dat? Niet dus. Koken it is (althans bij ons).

Goed nieuws: de gerechten van de topchefs die ze in hun masterclass stapsgewijs klaarmaken zijn the perfect catch. Een romantisch (home cooked) diner op topniveau. Thank you Cheflix!

 

Het abonnement kun je easily via de website van Cheflix aanmaken