Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 02-07-2019
  • Barts Groene Hoekje, Weekendtip, Zandvoort

Manifesteren kun je leren: Cosmic Summer Workshop + Gratis 1op1 sessie

Manifesteren kun je leren: Cosmic Summer Workshop + Gratis 1op1 sessie

Je hebt haar profiel vast voorbij zien komen op Instagram. Een beetje mysterieus, prachtig vormgegeven en rake teksten. Christine van Cosmic Life werkt met de wetten van de Kosmos. Met wat magie en verder keiharde kwantumfysica en neurowetenschappen is er een systeem waarmee je manifesteren kunt leren. Christine geeft één op één coaching sessies. En workshops als de eendaagse Cosmic Summer Workshop op 6 juli, 20 juli en 17 augustus in Zandvoort. En zeg je dat je via Barts Boekje komt, krijg je een gratis 1op1 coaching call om vast in de vibe te komen.

Cosmic Summer Workshops

Wat als je je dromen waar kunt maken? En dat dit niet eens zo moeilijk is als het soms lijkt. Cosmic Life leert je in drie uur tijd de basis van deze magie. Een beter woord dan magie hebben we er nog niet voor gevonden. Door middel van de kennis àchter deze magie - onderbouwd door klinkklare wetenschappen - en methodes als journaling, visualisaties en meditaties leer je wat je dromen zijn en hoe je deze kunt realiseren.
Op 6 juli, 20 juli en 17 augustus bij Tent 6 in Zandvoort kun je met je voeten in het zand en een Cosmic latte in je hand deze practise onder de knie krijgen. Een ochtendje aan zee en duiken in de wetten van de Kosmos om nóg meer succes van je liefdesleven, carrière en alle andere - mogelijk verstopte - wensen te maken. Klinkt fijn niet?
Vergeet niet te melden dat je via Barts Boekje komt. Dan hebben jij en Christine vóór de workshop eerst een gratis coaching call om de eerste stappen vast te maken.

Cosmic Summer Workshop
6 juli, 20 juli en 17 augustus
10.00 tot 13.00 uur
Tent 6 Zandvoort