Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 23-08-2018
  • Barts Bruiloft

Curvy Collectie @ Wild at Heart Bridal

Curvy Collectie @ Wild at Heart Bridal

Nah! Ben ik al sinds dag 1 verslingerd (understatement van het jaar) aan álles wat uit de koker van Wild at Heart Bridal komt, en ik voor ieder medium waar ik af en toe voor schrijven mag al een stuk over deze fantastische bruidszaak heb getikt, staat de Nijmeegse winkel nog helemaal niet op deze site! Shame.

In de categorie beter laat dan nooit: Wild at Heart Bridal. Vooral voor wie (ooit) nog mag gaan trouwen (want het állerleukste ter wereld) maar ook voor wie al aan de beurt geweest is en voor iedereen die graag mag zwijmelen bij de mooiste plaatjes. Wild at Heart Bridal van de (hele knappe) Annika Noordzij is namelijk in de categorie on-Nederlands. Tenminste, als 'Nederlands' betekent dat polderglamour en alleen polderglamour het geval is. Niks van dat al namelijk bij Wild at Heart Bridal. Hier alleen de allermooiste internationale merken, met glitsy tot boho.

Wild at Heart Bridal

En dat dus allemaal gewoon in ons eigen Nijmegen. Holla!

De kleine bruidszaak heeft een gigantische collectie met daarin die ein-de-lijk beeldschone jurken van merken zoals het stoere, boho-chique Australische Reu de Seine, het alternatief-coole L.A. based Odylyne the Ceremony, het merk met de mooiste open rug ever A La Robe, lange mouwen (yes!) van Temple by Bo and Luca de sexy lingeriesetjes van For Love & Lemons. Wat al deze merken gemeen hebben? Dat ze er zijn voor de niet-klassieke bruid. Modern, speels, in twee delen, van de mooiste kant of melkachtigste zijde, bohemian, relaxed; you name it, Wild at Heart Bridal heeft het. Kijk alvast maar eens naar de social media kanalen van Wild at Heart Bridal: de sophisticated smaak spat van je (telefoon)scherm.

Mocht toch... Eén ding is wel echt een beetje irritant. Namelijk dat ál die plaatjes stuk voor stuk ranke modellen tonen. Of oke, ook echte mensen met maatje 36. En dat jij je oprecht niet voor kunt stellen dat je, misschien een prachtige 42, in een van die tere jurken kunt hijsen aangezien ze vást niet voor jouw postuur gemaakt zijn en je er vást niet op je best uit laten zien. Jezelf uithongeren mag nooit het antwoord zijn, maar wat dan wel? Nou, een jurk (of pak! of rok/ top combinatie!) scoren die je wel een goed gevoel geeft. Helemaal 'om' is Wild at Heart Bridal nog niet, dat is jammer (maar we begrijpen het ook wel hoor - slank is nu eenmaal een stuk commercieler and if you can't beat them (the system) you have to join them). Maar wat Annika wel doet, en dat is een mooi begin, is een Curve Collection show organiseren. Er zijn 12 sexy, vrouwelijke en unieke trouwjurken in de maten 46 t/m 52. Het weekend van 14 t/m 16 september kun je aanbellen en alles wat je moet weten lees je hier.