10 juli 2021, door Imara Milatz

Welkom in Amsterdam, het nieuwe De neef van Fred

10 juli 2021, door Imara Milatz

Welkom in Amsterdam, het nieuwe De neef van Fred

Waar we zitten? Op het terras van De Neef van Fred. Deze vrolijke vriend is familie van Arie (op de Hoek) en (Bar) Bonnie. Geen in levenden lijve familie, mais non: horecafamilieleden. En die familie is weer onderdeel van de Goudvisch groep (ofwel: de Wijzen Uit het Oosten). Bent u er nog? Afijn, wij vinden het niet erg hoor. Al veel goed gelukte zaken gingen hen voor (de Karavaan, Louie Louie, om maar wat te noemen: er zijn er veel meer) en dan is er nu dus deze piepjonge telg op de horecakaart van Amsterdam: De Neef van Fred.

Who's that boy? Fred vertegenwoordigt het familielid dat we allemaal hebben... Een dosis gekkigheid die van het goede leven houdt. Goed eten, lekker drinken en gezelligheid, dát is Fred. En je kunt er elk moment van de dag en avond binnen vallen. Kijk, dat is de horeca waar we dol op zijn.

De Neef van Fred

De Neef van Fred

Op de fiets over de Jan Evertsenstraat knal je er, als je even niet oplet, zó voorbij. Zonde, want De Neef van Fred is er één die je zeker zal bekoren. Het restaurant is niet heel ruim, maar oogt zeker ook niet super petit, plus het is er absoluut gezellig. Maar beter nog: de kaart is en blijft heerlijk no-nonsense. Bitterballen en Kazen van Kef voor de borrel, en als toet espresso tiratini. Watertanden. Nog meer pluspunten? Jazeker: het terras aan het water en het super-attente en snelle (maar echt supersnelle) personeel.

De Neef van Fred