2 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Pulitzer komt met feestelijk nieuws: de wintergarden is geopend en meer leuks voor de feestdagen

2 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Pulitzer komt met feestelijk nieuws: de wintergarden is geopend en meer leuks voor de feestdagen

Yes, cliché and again o zo waar: it's beginning to look a lot like Christmas and we LOVE every bit ervan. December is voor eten, kaas en kaars, gezelligheid en een wijntje extra (en vrede op aard, dat ook). Op BartHQ staat onze eigen Barts Spotify kerstlijst constant aan, de chocolade is niet van tafel te meppen en de boom was nog nooit zo vroeg in het jaar opgetuigd (we zijn de enigen niet zagen we en dat snappen we: hoe eerder het kerst is, hoe eerder 2020 voorbij is en we met die schone lei kunnen beginnen).

 

Maar... Die horeca, dat is toch echt wel een gemis. Samen erop uit. Muts op, dikke jas aan en dan warm worden van een goede glühwein of een choco-tik. Well, geen nieuw-nieuws, wél goed nieuws want hotels zijn open. En mensen, gun jezelf dat uitstapje! Niet zomaar een uitstapje maar doe deze van Pulitzer Amsterdam: de Christmas package. Leest u even mee?

Pulitzer wintergarden

Pulitzer wintergarden

Bij Pulitzer moet je zijn. Altijd al maar vanaf 26 november tot 3 januari nog meer dan anders. Deze dagen is de binnentuin van hotel Pulitzer Amsterdam namelijk omgetoverd tot de Pulitzer Winter Garden. Romantisch much. Zo gezellig, met dank aan lampjes overal, verwarmde zitjes en dekens en niet te vergeten de giga kerstboom in de tuin! Die is knap, enorm en helemaal kerst uit de boekjes.

Nog beter: eenmaal in die tuin kun je bij al die gezelligheid ook nog eens een winterste snack bestellen. Of de lekkerste warme choco. Leuk: de kids mogen zelf hun chocolademelk versieren. Freak shake-stijl (hallo slagroom, hallo stuiterballen). Voor de 18+ers zijn er winterse hot cocktails zoals een hot Penicillin met Talisker Whisky, honing en citroen of Pulitzer’s Hot Chocolate met Don Julio Tequila. Wie het daar niet warm van krijgt…

Christmas package

Christmas package

Dat was het? Nee! Tijdens de kerstvakantie zijn er ook oesters van de BBQ te bestellen, met cava, smelt. Het lijkt wel vakantie ;-). En weer worden de koters niet vergeten: die kunnen los met kerstballen versieren. Vinden we knap van onze Pulitzer-vrienden, al die gezelligheid op gepaste afstand.

Linea recta naar Pulitzer Amsterdam om daar de tuin in te duiken? Wij ook hoor. Maar verdorie, het is en blijft pandemietijd dus een hotelkamer die voor een avond (of wat) op jouw naam staat, is wel een must. Heb je dat, dan mag je lekker flaneren in de wintergarden van Pulitzer. Boek de Christmas package met overnachting en een diner vanaf 279 euro voor twee personen. De Wintergarden is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur.

Christmas Package

"

Lees hier meer over Pulitzer

"