Nederland30 november 2020, door Michel + Renske

Voor de poppenmoeders en vaders: Studio Billie – hipste draagzakken voor de mini

Nederland, 30 november 2020, door Michel + Renske

Voor de poppenmoeders en vaders: Studio Billie – hipste draagzakken voor de mini

Kijk, dit is nou weer eens zo'n initiatief waarvan je denkt... Waarom was dit er niet eerder? En waarom heb ik het niet eigenlijk niet zelf bedacht? Wellicht omdat het wat expertise en creativiteit vereist maar daar hebben we nu Jules van Studio Billie voor!

Wat wat wahaat dan precies? Nou, eigenlijk hebben we het hier over een draagzak voor de mini's. Net als papa en mama dus, maar dan voor poppen. Zo slepen ze hun eigen kleintje gemakkelijk van hot naar her (en ben jij die pop niet steevast kwijt). Kijk, dat is weer eens wat anders dan een poppenkast (en praktischer, want we zitten er niet zo op te wachten om midden in de supermarkt ook het poppenkastje op te tillen wanneer de mini er klaar mee is).
Enne: als je nog opzoek bent naar meer leuke spullen voor de kids, kijk dan eens hier onder onze cadeaucategorie, het staat er vol met leuks.

Draagzak van studio Billie

Draagzak van studio Billie

Via Etsy bestel je de draagzak die dan handgemaakt voor je in elkaar wordt gezet. En binnen 2 tot 2,5 week ligt ie bij je op de deurmat. Niks leukers dan zo’n concept toch. Plus: geen overproductie!
De draagzakken worden van 100% katoen + merino wol gemaakt. Ook nog eens een heerlijke stof dus voor die pop die de hele dag mee wordt gedragen. Niet onbelangrijk voor de poppen mini’s: de carrier kan zowel op buik als rug gedragen worden! Onze favo? De groene velvet. Ga naar de shop om te kijken welke stoffen er op dit moment beschikbaar zijn.