Nederland, Amsterdam27 juli 2020, door Maartje

Amsterdamse nieuwe: Épicerie Jean & Marie

Nederland, Amsterdam, 27 juli 2020, door Maartje

Amsterdamse nieuwe: Épicerie Jean & Marie

Moeten we het nog over Auberge Jean & Marie hebben? Je weet wel, die verrukkelijke Franse 'herberg' in de Amsterdamse Pijp. Steengoed is het er en dat is het er al sinds 2016. Je gaat naar Auberge Jean & Marie als je een avond in de watten gelegd wil worden, op z'n Frans. En als je gewoon zeker wil zijn van een goede en heerlijke avond. Een klassieker in Amsterdam, dat is het restaurant. Goed nieuws dus: Auberge Jean & Marie krijgt een zusje! Épicerie Jean & Marie opent pal naast het Franse restaurant aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam.

Épicerie Jean & Marie

Épicerie Jean & Marie

Épicerie Jean & Marie. Wie zijn Frans een piepklein beetje op orde heeft snapt meteen dat het een heerlijke kruidenierszaak gaat worden boordevol met de allerlekkerste delicatessen.

Je vind er het beste wat de Auberge en de Franse gastronomie te bieden hebben. Huisgemaakte patés, terrines, soepen, kikkerbillen to go en natuurlijk de fameuze beurre Café de Paris. Een volledig vier-gangen diner met Charlotte d’Auberge toe of gewoon een mooie fles wijn uit de cave selectie van de Auberge, goede olijfolie van Olives & More, stokbrood met rillettes om van te genieten thuis of  in het park. Fijne wijnglazen, de decanteerkaraf die je altijd al wilde hebben… U snapt: Épicerie Jean & Marie heeft het. We kunnen niet wachten.