31 december 2021, door Anna Sophie Wellink

Een gepersonaliseerde (familie/ vrienden) kwartet voor een dosis humor rond de tafel

31 december 2021, door Anna Sophie Wellink

Een gepersonaliseerde (familie/ vrienden) kwartet voor een dosis humor rond de tafel

Tijdens de donkere dagen, of nou, oké ook heus in de zomer, is het altijd leuk om een spelletje te spelen. Niet te ingewikkeld, want opa en oma moeten het snappen en die kleine aan tafel ook. Dan moet het ook nog eens leuk zijn voor iedereen, zonder dat het teveel moeite kost. Ook is het wel zo fijn als het spel niet de hele tafel in beslag neemt, want ruimte voor een drankje of twee en een hapje of tien moet er ook nog zijn. Dat was het eisenlijstje wel hoor. Hebben we daar wat voor? Ja! Hebben we.

 

Dit is dus zo leuk: een gepersonaliseerd kwartet voor met familie of vrienden of zelfs met collega's. Of het ook echt om  te gieren is? Well, dat ligt er natuurlijk aan hoe origineel je zelf bent. Komt vást goed. Zo doe je het:

Zelf Kwartet maken

Zelf Kwartet maken

Stel he, je hebt een broer en die heet Pieter en hij heeft altijd een ochtendhumeur, dan zet je dat dus op een kwartetkaart. En dan: “Pap, mag ik van jou ‘Pieter heeft altijd een ochtendhumeur’?” Of deze, je zus heet Charlotte en dan klinkt het als volgt: “Pieter, mag ik van Charlotte: ik ben een ijdeltuit”. U snapt, dat zorgt gewoon voor lachen momenten aan de keukentafel. Trek je daar een van deze (magnum) bubbels bij open en dan kan je avond eigenlijk niet meer mis gaan.

Het leukste is het als je de kaarten zelf ontwerpt. Van foto’s tot aan de kleur van de tekst. Oh en het doosje: daar kies je natuurlijk een groepsfoto voor. Ook een leuk cadeautje om te geven en om te krijgen.

Zelf kwartet maken