28 juli 2021, door Maartje

Yes! Freddy Fryday zit nu ook in Amsterdam West

28 juli 2021, door Maartje

Yes! Freddy Fryday zit nu ook in Amsterdam West

We kenden 'm al een paar jaar van de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost: Freddy Fryday. Heerlijke frieten, knappe gezellige zaak en het hoogtepunt: gezellige mannen die het spul voor je bruin en goud-geel bakken: bruin wat betreft de klassieke, helemaal goed snacks, goud-geel in het geval van de de funky Freddy fries. Voor de West-bewoners is er nu ook goed nieuws, want Freddy Fryday heeft een tweede vestiging geopend aan de De Clercqstraat.

Freddy Fryday

Freddy Fryday

Het geheim van deze perfect gebakken fritten? De beste aardappelen van Nederland (zo zeggen ze zelf), met schil gesneden en op lage temperatuur voorgebakken tot de perfecte garing is bereikt. Tot slot op een hoge temperatuur afgebakken om hem dat heerlijke krokante jasje te geven. Sounds good, right?

Waar ze ook goed in zijn bij Freddy Fryday? De fantastische toppings. Pulled pork, ja, maar de magic mushroom topping is helemaal favoriet. Of anders misschien toch de vega nacho optie of de Freddy’s vegan bolo. Zó goed. Alles in een eco-vriendelijk kartonnen bakje, ook fijn.