26 oktober 2019, door Michel + Renske

Geboortekaartjes, persoonlijke illustratie en ander moois van By Anna Cornelia

26 oktober 2019, door Michel + Renske

Geboortekaartjes, persoonlijke illustratie en ander moois van By Anna Cornelia

We houden van illustraties, en we houden er nog meer van dat, met dank aan sociale media, dat een originele illustratie vroeger alleen voor 'the Happy Few' waren, maar dat we nu allemaal kunnen zien hoeveel getalenteerde illustratoren er zijn, en we bij hen aan mogen kloppen voor een (persoonlijk) work of art. Want dat is het he, kunst, hoe toegankelijk ook. En toen we de illustratie van By Anna Cornelia voor het eerst zagen, waren we meteen verkocht.

byannacornelia.com

byannacornelia.com

Toen we @byannacornelia  voor het eerst voorbij zagen komen via instagram, wisten we niet hoe snel we Anna moesten volgen: dit is precies het moois dat we op ons beeldscherm willen tijdens ons rondje door de dagelijkse feeds.

Of Anna talent heeft? Ahum… JA. En wel meer dan een beetje zelfs. Anna is 23 jaar (!) en maakt prachtige illustraties die binnen het populaire lijntekeningen-thema vallen, maar die nét wat anders zijn dan de Picasso-stijl die je misschien gewend bent. En daar maakt Anna dan dus van alles en meer van. Van geboortekaartjes en trouwuitnodigingen tot gepersonaliseerde schilderijtjes (dat zijn uiteraard our favourites)
Mocht je nou nog  een mooi persoonlijk (kraam)kado zoeken, stop dan maar. Met zoeken dus. Want met een gepersonaliseerde illustratie gaat iedereen blij zijn (bovendien neemt een lijstje niet zoveel ruimte in beslag en is er altijd nog wel een plekje aan de muur).
Jij vertelt Anna wat erin verwerkt moet worden (hobbies, vakantiebestemmingen, leuke anecdotes…) en Anna gaat aan de slag. Prijs? € 50,- euro voor een handgemaakt kunstwerk.
Nog een leuke bijkomstigheid: Anna heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werkt op gecertificeerd ‘schut’papier. Is nog mooi ook.