15 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Barts Beauty: 3 x zelfbruiners voor een natuurlijke glow je gezicht

15 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Barts Beauty: 3 x zelfbruiners voor een natuurlijke glow je gezicht

Oooh how we miss the sun. In januari nog net wat meer dan anders. Want normaal, blablabla... Normaal was januari de ontsnapmaand. Op naar de zon, even bijtanken en dan nog even doorpakken in februari en maart voordat de zon alweer terug is in april. U snapt. Dus hebben we een wit smoelwerk momenteel. Iedere ochtend weer. Bam, hallo confronterende januari.

 

Tot onze laatste nieuwe ontdekking. Bart Bruint namelijk op een natuurlijke, subtiele manier de winter door. Nieuwsgierig hoe? Lees dan even mee.

Tan-luxe

Tan-luxe

Dit is echt top spul. Stiekem willen we dit geheim niet verklappen want het is zo natuurlijk dat niemand ziet. Zo’n twee keer per week op aanraden van een Bartje, we noemen geen namen, mix je zo’n drie à vier druppels door je nacht crème. Even goed verspreiden op je gezicht en de volgende ochtend word je wakker met een licht tintje. Alsof je op wintersport bent geweest of een kort bezoekje aan de sunshine. Niks geen hoofd tussen het tosti ijzer, zo (vies) bruin. Nee, juist natuurlijk net even een extra glow die in de winter o zo welkom is. In de olie druppels zitten goede natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E en frambozenzaadolie. Bang voor strepen? Niet nodig, het is een olie dus heel gemakkelijk en egaal te verdelen over je pretty face.

Hoeveel druppels is natuurlijk afhankelijk van je eigen huidskleur, hoe bruin je wil en hoevaak je het gaat herhalen. Bartje hier, gebruikt het middel zo’n twee keer in de week met zo’n drie druppels. Maar in de lente kan het ook al goed zijn om het eens in de week te doen. In het begin is het even een beetje testen maar als je er aan gewend bent dan kun je niet meer zonder.

Tan-luxe

"

Heel belangrijk, na het aanbrengen van de druppels goed je handen wassen met zeep. Anders heb je de volgende dag wel heel bruine handen, oeps.

"

Eco Tan

Eco Tan

We hebben óók iets met natuurlijke verzorgingsmiddelen lately. Want laten we wel wezen: waarom zou je iets op je gezicht smeren dat aan elkaar hangt van kunstmatige en synthetische ingrediënten? Face Water van het Australische Eco Tan is een 100% natuurlijke zelfbruiner en daardoor geschikt voor ieder huidtype. Zelfs als je last hebt van eczeem of rosacea kun je naar hartenlust met deze toner aan de gang. Zorgt voor een natuurlijk kleurtje, alsof je net op vakantie bent geweest.

Ook voor je lichaam, daar gebruik  je de Body Water voor. Zelfde gemak, zelfde effect.

Eco Tan via Nourished

James Read

James Read

Weer hetzelfde idee, voor je gaat slapen breng je van deze druppels een dun laagje aan op je gezicht. Let op, je gezicht moet dus wel schoon zijn. En nog een let op, want deze meng je dus niet met een andere crème maar mag dus zo op je gezicht.

Neem gelijk je decolleté en je haarlijn mee want anders is het zo gek, bruin hoofd check, witte nek ook een check en dat wil je niet. Vermijd contact met water gedurende 8 uur. Er zijn verschillende varianten. De ene met anti-aging en de ander weer met een vitamine boost, zo zit er voor iedereen wat bij.

"

Wil je niet alleen een bruin gezicht, maar ook bruine benen inclusief een lekker zacht babyhuidje, lees dan even hier.

"