Nederland15 januari 2022, door Sanne Carbaat

Glamping De Parel Zeewolde is the place to be deze zomer (Flevoland)

Nederland, 15 januari 2022, door Sanne Carbaat

Glamping De Parel Zeewolde is the place to be deze zomer (Flevoland)

Het voelt misschien nog wat vroeg, maar februari is toch echt de uitgelezen maand om je zomervakantie al vast te leggen. Heb je iets om naar uit te kijken, aanbetaling al gedaan dus dan voelt het in de zomer alsof je minder geld uitgeeft en, het belangrijkste: je hebt nog keus! Ook in eigen land kun een ultiem vakantiegevoel ervaren. Beloofd. De Nederlandse camping game is namelijk strong! En ja, natuurlijk hebben we favorieten. Komt 'ie: Glamping De Parel Zeewolde in Flevoland. Perfect voor een vakantie in eigen land.

 

Check hier alle te leuke campings in ons eigen land!

Glamping De Parel Zeewolde

Glamping De Parel Zeewolde

Als je behoefte hebt aan een vakantie waar niets hoeft maar alles kan, dan ben je bij Glamping de Parel aan het juiste adres. Een plek waar je volledig vrij bent en tot rust komt. In het hart van het prachtige bos Horsterwold, direct aan het water, vind je de glamping. Overdag kun je lekker luieren aan het strand, de natuur ontdekken of chillen in de hottub. Een beetje suppen valt ook nog onder de opties. Zin in een spelletje? Komt goed uit, want die kun je lenen bij de bar (en dan meteen een goede kop cappuccino meenemen).

De glamping telt naast een bar/eetcafé met echt lekker eten ook nog een beach bar. Misschien niet zo swanky als op een warm eiland, maar eigenlijk een stuk gezelliger. Daar is ook een communal kampvuurplek, al mag iedereen ook nast z’n tent de vuurkorf aansteken.

De glamping telt vijf verschillende accommodaties. Allemaal echt anders en met hun eigen charme en extraatjes. Zo slaap je in een tent met twee verdiepingen als je de Arriba kiest. Kamperen kun je het echt niet meer noemen, want je vindt er meer luxe en knapheid dan in menig hotelkamer. Pluspunt van de Arriba is dan dat je dus wel al dat comfort hebt, maar ook constant buiten zit/bent/kookt. De safaritent La Vida heeft zowel binnen als buiten een fijne zithoek, keuken en iets meer ruimte dan de Arriba. Geen tweede verdieping, dat dan weer niet. De cabins zijn precies dat: compacte cabins met kleine terrasje, eigen badkamer en een heerlijk bed waaruit je door de hoge ramen het veld overkijkt. Je kunt ook nog de Carpa kiezen. Deze slaapplek zit het dicht tegen kamperen aan (geen keuken en douchen doe je in het douchegebouw),  maar wel aan het water, uitkijkend over bos en groen en met een zacht, groot bed.

 

De Hacienda

De Hacienda

Accommodatie nummer vijf van Glamping de Parel is ook meteen het meest indrukwekkendst. Een mix van tent en festivaldecor, van over-the-top-glamping en houten cabin, van Peter Pan boomhut en Oostenrijks chalet. De Hacienda lijkt bijna een gebouw, zo groot, maar de spantouwen en haringen in de grond verklappen dat we het hier toch echt over een tent hebben. Wel dan weer een ‘tent’ met drie slaapkamers (alledrie ensuite), een extra bad, grote verande en ruime keuken met vaatwasser. Ook hier is alles tot in de puntjes verzorgd. De lui achter De Parel zijn creatievelingen, doeners, omdenkers en vooral heel gezellige mensen die graag een praatje met je maken en alles laten zien.

Ontbijt kun je er ook bestellen en raden we eigenlijk heel erg aan. Nu nog een kwestie van koelkast vol, borrelplank aan en kamperen maar.

 

Glamping De Parel De Zeewolde