19 oktober 2022, door Sanne Carbaat

Weekendtip: whiskymerk Glenmorangie organiseert dit weekend in veel kroegen een exclusieve pubquiz

19 oktober 2022, door Sanne Carbaat

Weekendtip: whiskymerk Glenmorangie organiseert dit weekend in veel kroegen een exclusieve pubquiz

In september hadden we een erg leuke weekendtip en goed nieuws! Dit weekend is die tip weer terug.  Dus: pak je agenda erbij en houdt vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober vrij.

 

Waarom? Nou, whiskymerk Glenmorangie heeft nu de X by Glenmorangie. Dat is een single malt, maar juist met het idee om te mixen (al is 'ie puur ook helemaal goed). Bestel bij één van onderstaande cafés in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven vier Glenmorangie-mixdrankjes (in totaal, niet per persoon, dus je zit er zo aan) en krijg er het Glenmorangie X Game bij. Pardon? Dat is een soort pubquiz, maar dan lekker met je eigen tafel en niet de hele kroeg. Kun je doorgaan hoe lang je wilt en de verliezer betaalt het bonnetje. En.. je kunt er ook nog iets heel leuks mee winnen.

 

Waar kun je X by Glenmorangie halen?

Waar kun je X by Glenmorangie halen?

Je hoeft niet het hele land door te crossen om bij je favo bar een spelletje te spelen. Er doen meerdere kroegen mee met deze leuke weekendtip en we sommen ze graag even voor je op. Dit zijn de deelnemende bars: 

  • Dertien in Rotterdam
  • Amehoela in Rotterdam
  • Luzt in Eindhoven
  • De Dakduif in Amsterdam
  • Café CHA CHA in Amsterdam

 

Wat valt er te winnen?

Wat valt er te winnen?

Wat je kunt winnen is niet mis, namelijk: een reis naar Schotland. Daarvoor hoef je alleen maar wat vragen over film en muziek te beantwoorden én mee te doen aan grappige groepsopdrachten. Daarna hopen op een beetje geluk en dan win je als groep een verblijf in Schotland, inclusief vliegtickets. En dat verblijf, dat is een overnachting in het superluxe Glenmorangie House voor vier personen.

Niet gewonnen? Dan heb je in ieder geval X by Glenmorangie getest. En dat is sowieso veelbelovend met een combinatie van smaken als sinaasappelsorbet, crème brûlée en chocolade fudge.

Glenmorangie