5x Airbnb onder de 100 euro

1 juli 2018, door Manon (Hey Frits)
5x Airbnb onder de 100 euro

Waarom veel geld betalen, als er ook pareltjes onder de 100 euro per nacht te vinden zijn? Ik heb de website van Airbnb weer binnenstebuiten gekeerd en stuitte op een hoop oh’s en ah’s. Mocht je nog geen vakantieplannen hebben maak ze dan nu, want hier wil je heen!

We hoppen weer de hele wereld over op zoek naar de mooiste, meest stylish of meest idyllische plekjes in de wereld. Deze keer op de wishlist: San Diego, Berlijn, Boedapest, het mooie Amsterdam en het zonnige Valencia. Welke is jouw favoriet?

In het centrum van Boedapest

Airbnb Boedapest Hongarije

Ok, het pand ziet er van de buitenkant niet heel erg charmant uit, maar van binnen is het des te mooier! Kijk wat een inrichting. Hier word je toch blij van. Kneitermooie vloer, toffe meubels, oud & nieuw gecombineerd en dat in het centrum van Boedapest. Zal vast wat kosten, denk je dan. Voor 68 euro per nacht heb je een geheel appartement mét gratis gebruik van fietsen. Welke Hollander wordt daar nou niet blij van?

Een cottage in de heuvels van San Diego

Airbnb The Cottage in San Diego

Reis af naar San Diego om op dit idyllische plekje te belanden: een cottage in de heuvels waar je helemaal tot rust kunt komen. Zie je jezelf al zitten op die patio in de zon? Goed boek erbij, glaasje wijn … Locatie: net buiten San Diego, niet ver van de San Diego State University. Met het openbaar vervoer ben je ongeveer een uur onderweg naar het centrum van San Diego, maar opzich kom je daar niet voor toch, als je je terug kunt trekken in zo’n idyllisch huisje? Voor 77 euro per nacht is it all yours.

Hip in Berlijn

Airbnb Berlijn Duitsland

Ik ben echt gek op de stijl van de Berlijnse huizen, en dit is er zo eentje. Een (liefst krakende) houten vloer, strakke muren en ouderwetse deurposten. En als er dan ook nog veel licht naar binnen valt dan is het helemaal perfect. Een beetje zoals deze dus. Dit appartement ligt in de wijk Neukölln en wordt het ‘rustige zusje van Kreuzberg’ genoemd. Niks mis mee, want waar je ook verblijft in Berlijn, overal is wat leuks te doen. Fietsje huren en je bent ook binnen no-time in de andere leuke buurten. Geregeld dus. En wat mag dat kosten? 75 euro per nacht. Wanneer gaan we?

Benieuwd naar meer van deze stad: 24hrs in awesome Berlijn

Even wonen aan de Amsterdamse grachten

Airbnb Amsterdam Nederland

Misschien moet ik het gewoon eens doen: toerist in eigen stad zijn. Een route uitstippelen en de wijken induiken. En dan slapen in een cool rooftop appartement ergens aan de grachten. Eentje zoals deze dan. Wat een prachtig exemplaartje hey. Voor 79 euro per nacht logeer je in het centrum van de stad … daar ga je over het algemeen geen hotel voor vinden in de stad hoor. Uitzicht op de gracht en een dakterrasje erbij. Hoppa. Hoe Amsterdam wil je het hebben?

Heb je het centrum van Amsterdam nou al te vaak gezien of wil je een nieuwe wijk ontdekken, dan is Amsterdam-Noord een aanrader. Dit zijn de hotspots

Eenpersoonskamer in Valencia

Ok, serieus. Geloof je me als ik zeg dat dit super schattige eenpersoonskamertje maar 14 euro per nacht kost? Dus, mocht je nog een keer alleen een stedentrip willen doen dan is Valencia the place to be! Het kamertje heeft niet veel (maar ik hou echt zooooo van less is more!) maar je kunt gebruikmaken van de badkamer en er is een klein keukentje. Deze Airbnb ligt ook nog eens op een prima locatie niet ver van het bekende Ciutat de les Arts i les Ciències en Turia Park.