De 5 tofste Airbnb’s onder de 100 euro

1 april 2018, door Manon (Hey Frits)
De 5 tofste Airbnb’s onder de 100 euro

Niet iedereen heeft een budget waarvan je dikke villa’s van 400 euro per nacht kunt huren. Dus daarom: 5 Airbnb’s onder de 100 euro. En dat budget van 400 euro heb je niet nodig hoor, hier zitten genoeg pareltjes tussen!

Ga er lekker voor zitten en pak je agenda erbij. Wanneer wil je op reis? Waar wil je heen? Ik zet de maximale prijs even terug tot honderd euro en ga voor je op zoek naar de pareltjes. Deze keer gaan we van LA naar Marokko en naar Bali en Zuid-Afrika. Je bent vast gewaarschuwd … je wilt straks waarschijnlijk op vakantie.

Cottage in Los Angeles

Airbnb Los AngelesAirbnb in Los Angeles

In dat kleine huisje op foto één – dat overigens al awesome Amerikaans is – zit het interieur van foto twee verstopt. Hier wil je heen! Het privéhuisje van Jessie is te huur vanaf 94 euro en ligt in de achtertuin van haar eigen huis. Het zou op een leuke plek in LA liggen, alleen ben ik daar niet zo bekend (haha, nooit geweest) dus daar kan ik geen garanties op geven. Maar ach, je hoeft toch niet naar buiten als je in dit huisje logeert. Te leuk van binnen.

Sfeervolle riad in Marrakech

Marrakech doet het natuurlijk altijd goed. Er is bijna geen riad dat níet sfeervol is in deze stad. In riad Helen huur je via Airbnb een tweepersoonskamer vanaf 73 euro per nacht (inclusief ontbijt, want officieel is het een b&b) Hip ingericht met mooie details. I like!

Lees ook: Rondreis Marokko in tien dagen 

Eco bamboo home op Bali

Airbnb Bali Indonesië
© Maya Gypsy @maya_gypsy

Bali hoog op je lijstje staan? Zorg dan dat hij bovenaan de verlanglijst komt, want in dit huisje MOET je slapen. Je gelooft toch niet dat dit te huur is onder de honderd euro? Ja, het is echt waar. 99 euro per nacht om precies te zijn. Voor Bali-begrippen natuurlijk nog aardig aan de prijs, maar dit bamboo huisje is een oase in de jungle die van je bucketlist gestreept moet worden!

Appartement in Kaapstad

Airbnb Kaapstad

Een hip en zonnig appartement in Kaapstad huren voor 30 euro per nacht? Het kan! Deze stylish toko ligt in hartje Kaapstad en is van alle gemakken voorzien. Heeft ook nog een Airbnb Plus certificaat, dus kwaliteit en comfort ga je hier krijgen. Boek dat ticket naar Kaapstad en plof neer op die bank!

Tussen de wijn- en olijfvelden in Zuid-Afrika

Airbnb Zuid-Afrika

Sorry, nog een Airbnb in Zuid-Afrika, maar dan even een lekkere tegenhanger van die in de drukke stad hierboven. Combineren zou ik zeggen: want deze ligt twee uur rijden ten noorden van Kaapstad. En dan ben je hier … tussen de olijfbomen en wijnvelden. Een cottage helemaal voor jezelf (max 4 personen), voor 80 euro per nacht. Natuur om je heen zo ver je kunt kijken. Dat is toch de leven.

Hier wil je heen: 5 betaalbare en toffe Airbnb’s