Hier wil je heen: 5 betaalbare en toffe Airbnb’s

2 mei 2018, door Manon (Hey Frits)
Hier wil je heen: 5 betaalbare en toffe Airbnb’s

Laten we er een vast rubriekje in gooien. Ik ga op zoek naar de tofste Airbnb’s voor jou, maar dan wel onder (of rond) de 100 euro. Want laten we eerlijk zijn … reizen is leuk, maar het moet allemaal niet teveel kosten!

Geef toe, jij geniet vast ook van lekker scrollen op Airbnb. Misschien als je echt op zoek bent naar een toffe plek om te logeren, of gewoon om stiekem interieurs te kijken. Ik maakte in ieder geval alvast een leuk lijstje met pareltjes, ver weg of in de buurt. Hoef jij niet verder te zoeken. Of laat je inspireren!

Tweepersoonskamer in Edinburgh

 

De advertentie is meteen duidelijk: het is een kleine kamer en het huis ligt aan een drukke weg dus het kan wat lawaaierig zijn, maar hallo …. dit interieur!? Hier wil je niet eens je ogen dicht doen. Check-in tijd is wel een beetje mweh … vanaf 17.00 uur. Dus voor één nachtje is het misschien net iets te kort, maar dan heb je in ieder geval wel awesome Instagram-foto’s. Vanaf 76 euro.

Loft in Detroit

Airbnb loft in Detroit

Zo’n raampartij als deze moet in mijn droomhuis. De rest van het interieur mag ook, maar een keertje logeren in deze loft in Detroit lijkt me ook wel wat. Fijne plek wel denk ik, kost je vanaf 85 euro. Er is plaats voor maximaal 4 personen én er is een vet groot terras.

Design loft in Milaan

Airbnb in Milaan

Oke, het is randje Milaan … maar je wilt Milaan echt niet meer in als je dit appartement (onee, deze loft) hebt gezien. Ik vind dit soort huizen echt heerlijk. Rommelig met bijzondere items en leuke kleuren en materialen. En die stoel. Alleen maar liefde daarvoor! En een racefiets. Snel even meer foto’s kijken! Je slaapt hier trouwens met max 5 gasten vanaf 87 euro.

Riad in Marrakech

Airbnb Riad in Marrakech

Dit is serieus gaaf als je met een groep op reis gaat. Je kunt namelijk deze hele riad met maximaal 7 personen huren. Logeer je gewoon in je eigen privé riad in Marrakech. Er zijn drie slaapkamers en totaal ben je met zo’n groep zéker geen honderd euro per nacht kwijt. Interesting, interesting.

Ga je op reis in Marokko? Maak een rondreis! Lees hier over de kosten van een tiendaagse reis langs de hoogtepunten. 

Appartement in Porto

Airbnb in Porto

I like minimalistic apartments and I cannot lie (ja, denk hier dat liedje even bij). Dit pareltje vind je in Porto, en ik hou echt van dit soort interieurs. Een beetje retro met die fijne oude elementen. En licht, een licht appartement is zoooooo fijn! Deze is in ieder geval vanaf 65 euro per nacht te boeken met max twee personen. Ik denk dat ik maar eens een stedentripje Porto ga boeken.