Juno Lofts in Ede – appartementen bij de Hoge Veluwe

21 januari 2021, door Manon (Hey Frits)
Juno Lofts in Ede – appartementen bij de Hoge Veluwe

Niet ver van het Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt het nieuwe appartementencomplex Juno Lofts. De appartementen (en waanzinnige loft!)  bevinden zich in een gerenoveerd pand op een oud kazerneterrein. De perfecte uitvalsbasis voor als je de Hoge Veluwe wil gaan ontdekken. Hey Frits mocht komen proefslapen en testte als een van de eerste de nieuwe appartementen.

“De ruigheid van een oude kazerne, het groen van de Veluwe en de bedrijvigheid van een stad”, zo beschrijft Juno Lofts zich online. Het pand staat op een oud kazerneterrein en als je een wandeling door de buurt maakt zie je goed de verschillende losse gebouwen waar vroeger barakken en gemeenschappelijke ruimtes waren. Nu is het een fijne mix van woningen en bedrijven en pronkt Juno Lofts in het vroegere Gebouw 8, waar soldaten hun maaltijden kwamen nuttigen en konden drinken aan de bar.

Lees ook: De Veluwe in de herfst – ontdek het Speulderbos en omgeving

Juno Lofts de eetkamer

Appartementen en een loft

Juno Lofts heeft appartementen en een loft. De appartementen zijn geschikt voor twee of vier personen en in de loft kunnen vier personen logeren. De loft is echt het pronkstuk van het gebouw. De grote ruimte is prachtig en hip ingericht, er is een keuken met kookeiland en je kunt in de zomer genieten van het dakterras. En last but not least: de badkamer heeft een prachtig vrijstaand bad. (januari 2021: de loft is nog niet beschikbaar om te boeken, check de website of instagram voor updates hierover)

Zicht vanaf de vide in het appartement

De Entree – 2 personen

Naast de loft zijn er ook nog twee soorten appartementen beschikbaar. In appartement de Entree kun je met twee personen logeren. Het is hip en modern ingericht en deze bevindt zich op de begane grond. Prijzen starten vanaf 87 euro (jan 2021) met een minimumverblijf van twee nachten.

Details in de appartementen van Juno LoftsSlaapkamer in appartement de vide Juno Lofts Ede

De Vide – 4 personen

Appartement de Vide heeft een leuk speels interieur. Je kunt hier met vier personen verblijven: er is een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en boven op de vide is ook een slaapkamer gecreëerd. De Vide van Juno Lofts heeft een terras om lekker buiten te zitten en de keuken is van alle gemakken voorzien. Prijzen voor de Vide starten vanaf 95 euro (jan 2021) en ook hier geldt een minimum verblijf van twee nachten.

De keuken in appartement de Vide

Omgeving van Juno Lofts

Ede ligt in een groene omgeving. De Eder Heide en Ginkelse Heide liggen op zo’n 5 kilometer afstand en Nationaal Park de Hoge Veluwe is ongeveer een kwartiertje rijden met de auto.

Heide rondom Juno Lofts

Als je liever ook een dagje de stad in gaat dan liggen Arnhem en Amersfoort beide op zo’n half uurtje rijden vanaf Juno Lofts. En natuurlijk is ook Ede leuk om te ontdekken. In de stad vind je veel streetart en er zijn veel routes in de omgeving uitgestippeld.

Disclaimer: Ik verbleef gratis bij Stadsherberg Alphen in ruil voor content en een artikel. Je leest echter mijn eerlijke mening over de accommodatie/de overnachting.