Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 19-05-2019
  • Barts Bruiloft, Barts Bruiloft

Honeymoonbestemming: Kenia

Honeymoonbestemming: Kenia

Op honeymoon na de grote dag. Weggaan op het hoogtepunt van je dieptepunt dus. Want bruiloft achter de rug en wat nu? Ja op reis dus. Een lijstje met favo's hebben we, maak je niet druk. Een land die op dat soort van eindeloze lijstje staat? Naast Zuid-Afrika (want Kaapstad, want Cool Cape Town) is dat ook zeker Kenia.

Een land vol avonturen en vooral ook veel schoonheid. En wat romantiek of course (zijn we niet vies van). De hoogtepunten van dit land op een rij. Speciaal voor u.

Kilimanjaro

Om te beklimmen, zekers niet. Om op uit te kijken, oh jawel. De Kilimanjaro is het mooist te bewonderen van een klein afstandje. In een vlak veld sta je en het uitzicht spreekt voorzich. In het Amboseli National Reserve ben je dan, om preciezer te zijn. Kan je ook veel wild spotten, zoals bizons en olifanten.

Olare Mara Kempinski Masai Mara

Over wild gesproken, het Masai Mara Nature Reserve is één van de mooiste parken ter wereld. Lees nog een keer: ter wereld. Het grenst aan het Serengeti N.P. in Tanzania. Staat vooral bekend om de migratie van veel dier (te zien in het echt en onder andere op BBC Planet Earth, je weet wel). Slapen kan je hier ook. Gelukkig wel iets met vier muren en niet tussen dat dier. Het liefst in het Olare Mara Kempinski Masai Mara. Slapen in een honeymoon tent 6.0. Kan je dit nog een tent noemen? Wakker worden in de middle of nowhere. Ontbijtje eten op de Savanne. Check.
www.kempinski.com

"Aan kilometers strand genoeg in Kenia"

Waterlovers

Aan kilometers strand genoeg in Kenia. Gelukkig, want na het wild kan je hier dus even écht romantisch doen. De accomodaties aan Diani Beach zijn absurdnietnormaal. En dus ook betaalbaar. Zijn ook zat andere plekken langs de kust, daar niet van. WaterLovers is zo'n pareltje. Ze hebben 8 cottages, veranda met zeezicht, kingsize bed, een knus zwembad. Zwembad in de vorm van een schildpad. Geniaal wel. Een flinke duik in de oceaan nemen kan ook. Je kan een bootje regelen naar het koraalrif voor een fantastische duik.

The Sands

Nog eentje dan. Want van strand krijgen we nooit genoeg nie. We sluiten dan ook af met de ultieme honeymoon bestemming binnen een honeymoon bestemming (snap je 'm). En dat is wel The Sands op het eiland Chale. Niks geen locals, weinig anders. Een resort, just you and him. Op een paar toeristen en schildpadden na. Want die schildpadden komen hun eieren hier leggen (die toeristen niet). Speciaal plekje dus. Naast al dat moois nog meer moois. Drie zwembaden, een spa, prachtige huisjes en een fitness. Een fitness. Goeie humor hebben ze daar dus ook.
www.thesandschaleisland.com