27 april 2021, door Anne Abendroth

à bientôt Hôtel Scarlett

27 april 2021, door Anne Abendroth

à bientôt Hôtel Scarlett

Oui Oui Paris. We zijn dol op de city of lights. Uren lang winkelen, genieten van de heerlijke Franse cuisine en cultuur snuiven bij de mooie bezienswaardigheden in Parijs.  En we zijn zeker ook niet vies van een op-en-neertje naar de stad. Al helemaal niet als we naar het mooie Belleville afreizen. En laat nou precies in hartje Belleville het leuke Hôtel Scarlett zitten. U snapt. En huisdieren zijn toegestaan. Vinden we leuk. Hôtel Scarlett Parijs.

Hôtel Scarlett

Hôtel Scarlett

Je vindt het hotel in het bruisende en historische deel van Belleville aan de voet van het Parc de Belleville. Het Centre Pompidou en Opéra Bastille liggen op ongeveer drie kilometer afstand. Het gebouw was jarenlang verlaten, maar is gelukkig voor de angsthazen die we zijn volledig omgetoverd tot een modern hotel. Vinden we fijn. Een weerspiegeling van de gezelligheid van de buurt. De eye-catcher van het hotel is de industriële look dat je terug ziet in het interieur. Het hart van de kunstliefhebbers onder ons zal sneller bonken na de begane grond gezien te hebben. Een heus walhalla aan kunst. Het hotel heeft maar liefst 30 kamers die allemaal uniek zijn. Je ziet een patroon terugkomen in de kamers, terwijl elke kamer weer verschillend is. En je kunt hier ook met de fam verblijven. Hulde.

 

Het hotel maakt echt een feestje van het ontbijt (van 7.30-10.00 uur). Want niets is zo belangrijk als de eerste maaltijd van de dag, non? Dus waarom niet meteen goed uitpakken? Precies. Biologisch geproduceerde vruchtensappen, verschillende soorten brood en ontbijtgranen, gebak en andere lekkernijen. Klinkt goed vinden we. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook gebruikmaken van de mogelijkheden die het hotel aanbiedt. Van wellness faciliteiten in de buurt tot zaken bespreken in de meeting room. Alles is mogelijk.

Als je liever in het moderne deel van Parijs verblijft dan is zusterhotel Hotel Clarisse een goede optie (van dezelfde mensen achter Hôtel Scarlett dus). Twee adressen maar met dezelfde spirit ingericht: gezinsgericht en een tikkie ongewoon. Een ontmoetingsplek voor iedereen. Hôtel Bridget is het nieuwste zusje van de keten die soon haar deuren opent.

Hier is een lijstje restaurants dat je tijdens je verblijf in Parijs er bij kunt houden. Graag gedaan.

Hôtel Scarlett