Nederland, Amsterdam20 april 2023, door Kim ten Have

Italiaans diner bij La Nostra Gigí Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 20 april 2023, door Kim ten Have

Italiaans diner bij La Nostra Gigí Amsterdam

La Nostra Gigí, het mooiste meisje van de Pijp.  De naam zegt het al en vanaf binnen tot buiten kijk je je ogen uit. Alles is hier uit de kast getrokken om je te verrassen: het is spannend, sexy, uitdagend en relaxed oftewel de Moulin Rouge knuffelt Italië.

 

We zijn gewoon weer een pareltje rijker in Amsterdam en niet zomaar ééntje. Het is een plek waar je alles hebt! Om maar even te beginnen over het mega terras, hier zit je vollebak de hele dag in de zon. Zeg maar hallo tegen je favo nieuwe summer spot op het bruisende Marie Heinekenplein, hartje Pijp (zonnebril op en gaan). Het Italiaanse shared dining menu maakt het voor iedereen toegankelijk van kleine hapjes tot volledig dineren en je hele maandsalaris uitgeven: alles kan. Ook dansen tot je benen niet meer kunnen en je alle cocktails hebt gehad.

 

Meer restaurants in de Pijp? Vind je hier!

La Nostra Gigí

La Nostra Gigí

La Nostra Gigí is uniek en uitnodigend: een kleurenpallet van wel honderd sierlijke lampen, zebraprint banken tot turquoise muren vol met LP’s. Het klinkt veel (en dat is het zeker) maar alles werkt in een soort van hysterische harmonie samen en komt tot rust op je dinertafel, waar ze iedereen verblijden met het shared dining Italian style menu.

Een grote keuze aan Italiaanse specialiteiten om lekker met elkaar te delen, maar misschien wil je het volgende gerecht trouwens gewoon voor jezelf houden: De Campanella al Pecorino Tartufato oftewel verse pasta met veel Pecorino kaas en truffel die ze voor je neus bereiden (loopt het water je al in de mond?).

Om je vingers bij af te likken. Wil je het liever netjes houden? Bestel dan zeker de vers gebakken focaccia om in de restjes saus te dippen.

 

Nooit meer naar huis

Nooit meer naar huis

Ben je klaar met eten maar nog niet klaar om naar huis te gaan? No worries, want voor een grote diversiteit aan cocktails en een klein dansje ben je bij La Nostra Gigí ook aan het juiste adres.

De luipaardprint gordijnen bij binnenkomst hangen er niet voor niets! Hierachter schuilt namelijk een kleine Moulin Rouge, van een grote en oneindig lange bar, hoge tafels, intieme zitplekjes tot genoeg dansruimte waar de lekkerste plaatjes voor je gedraaid worden.

Een avondje compleet op pad dat kan hier dus vanaf 12:00 tot 02:00 in het weekend en van 16:00 tot 00:00 door de weeks en yess dat lees je goed: elke dag open!

Tip van Bart

Tip van Bart

Elke donderdag kun je na het diner lekker doorrollen naar de bar voor Gigí’s Cocktailclub avond! Dat is cocktails nippen onder het genot van live Italiaanse Jazz muziek.

La Nostra Gigí