22 februari 2021, door Anna Sophie Wellink

Emigreren: Inspirerende verhalen van Stephanie, ons nieuwe columnist in Kenia

22 februari 2021, door Anna Sophie Wellink

Emigreren: Inspirerende verhalen van Stephanie, ons nieuwe columnist in Kenia

Vanaf nu is het officieel meet Stephanie de nieuwe columnist van Barts Boekje. En niet zomaar een columnist, ze is geëmigreerd naar Afrika, om precies te zijn naar Kenia. Waarom? Om haar dromen na te jagen, voor de liefde en nog many more reasons. 

 

Want hoe heerlijk is dat, inspirerende verhalen van andere mensen lezen. Of je nu zelf wilt emigreren, er wel eens over droomt of gewoon gek bent op verre reizen, dit is voor iedereen leuk.

Meet Stephanie onze nieuwste columnist

Meet Stephanie onze nieuwste columnist

Kenia schijnt het nieuwe Bali te zijn…Nou da’s mooi, want we kunnen wel wat nieuwe inspirerende hotspots gebruiken in het nieuwe jaar, toch? Ik ben Stephanie, 33 lentes jong. Ik schrijf voor Barts Boekje. En precies één jaar geleden werd ik verliefd in Zuid-Afrika op een langharige, enthousiaste en reislustige avonturier. Zijn naam is Charles (Sjarrel), Nederlander en twee jaar jonger. Bof ik even; de klassieke toyboy schijnt nog steeds in te zijn.

Lees in dit e-magazine het allereerste column van Stephanie, meer leuke verhalen over emigreren. En als dat een te grote stap is voor je? Verre reizen komen ook aan bod. Enjoy.

Roadtrip

Roadtrip

‘Het is tijd voor een roadtrip! Helm op, schone slips in mijn rugzak en gaan met die banaan. Waar zijn we naar op zoek de komende week? Avontuur!

Ik wil rijden over glibberige modderpaden en langs afbrokkelende rotspartijen. En aan het eind van de dag overnachten op mooie, off the beaten track, plekken zonder luxe douches en heet water cookers (wachten op je fluitketel heeft ook wel iets zens), maar mét olifanten en koud bier.’

Lees hier het hele column van Stephanie en wil je iedere twee weken een column over emigreren in je mailbox? Schrijf je dan in via deze link.