Nederland25 augustus 2020, door Jorien Thijs

KIDDOS Toys Club: iedere maand vers en duurzaam speelgoed voor je uk

Nederland, 25 augustus 2020, door Jorien Thijs

KIDDOS Toys Club: iedere maand vers en duurzaam speelgoed voor je uk

Soms komt er een vers van de persje voorbij dat zo goed aansluit op wat we zoeken voor het kroost, dat we bij voorbaat al dolenthousiast zijn. We present: KIDDOS Toys Club, een net gelanceerd speelgoed-abonnement met niks dan écht fijn, duurzaam en knap speelspul voor je koter. Een moderne speelotheek, so to say. Voor kindjes tot 6 jaar.

KIDDOS Toys Club

KIDDOS Toys Club

Herkenbaar beeld: alle bakken speelgoed zijn op de kop gezet, maar nergens wordt echt mee gespeeld. De uk is erop uitgekeken en de puzzels/knutselspullen/duplosets zijn inmiddels incompleet en dus niet echt meer fun. En hier komt KIDDOS om de hoek kijken. Want hoe ronduit ideaal zou het zijn als er geregeld een nieuwe lading duurzaam (!) speelgoed aan de deur wordt bezorgd, dat precies aansluit bij wat je kindje op dat moment leuk en uitdagend vindt. Met dit abonnement zit je elke maand gebakken met een verse lading leuke spullen én iedere keer wordt het gebruikte speelgoed ook weer meegenomen, waardoor er niks ongebruikt blijft rondslingeren. Want iedere ouder weet: het is soms ook de nieuwigheid die iets zo leuk maakt.

En wat zit er dan precies in de tas die elke maand aan je deur hangt? KIDDOS kiest voor duurzaam, educatief speelgoed dat aansluit bij de interesse van je spruit. Ieder kind dat meedoet, wordt ingedeeld in een bepaalde leeftijdscategorie zodat de samenstelling van de inhoud van de tas, ook echt passend is.

Om dit allemaal te kunnen realiseren werkt KIDDOS samen met bekende speelgoedfabrikanten, zoals Wobbel, PlanToys en andere favorieten. Het speelgoed wordt zoveel mogelijk elektrisch en altijd gratis thuisbezorgd en verpakt in herbruikbare linnen zakjes. Kwestie van alles na een maand bij elkaar vegen en bij je eigen voordeur ruilen voor een nieuwe tas vol tof speelgoed. Oh en misschien logisch, maar toch het vermelden waard: al het speelgoed wordt na gebruik professioneel gereinigd en gedesinfecteerd, zodat het fris en schoon door kan naar een volgend kindje. Kost dat? Je hebt al een abonnement op KIDDOS vanaf €19,95 per maand. Check de website voor de lijst steden waar wordt bezorgd.

KIDDOS Toys Club